Как да направим антрето красиво и функционално

Визитната картичка на всяко жилище е неговото антре. То създава първото впечатление за собствениците. Тук се преплитат домашния уют и донякъде личната суета. Няма как да пропуснете стилното обзавеждане на антре, което магазин Венус е приготвил за вас. Цялостно мебелиране на това пространство с извънредно функционални и дизайнерски издържани елементи. Посрещнете вашите гости стилно и създайте добро първо впечатление. Внесете нужния уют в помещението, като го боядисате в нежни пастелни тонове и поставите достатъчно огледала.

Кое обзавеждане на антре ще бъде най-удачно

Обикновено това място е малко и мебелите не бива да заемат много голяма част от него, за да не изглежда претрупано. Ключовата дума в модерното обзавеждане на антре е ефикасността – да се намери точно място за връхните дрехи, обувките, чадъри, ключове и други. Всичко това трябва да бъде организирано и подредено с много стил. Във Венус ви очакват перфектните предложения. Шкафът за обувки зависи от броя на членовете на семейството и какъв дизайн ви допада – спрямо големината на антрето. Удачен вариант за подредба на връхните дрехи и други дреболии е портмантото. Може да се каже, че това е една многофункционална мебел, тъй като в себе си съчетава гардеробче, шкафчета, отделения за обувки закачалка, снабдено е с рафтчета и просто е най-логично за обзавеждане на антрето.

Портманто

Портманто Сигма – на промоция в магазин Венус:

  • Модерно и функционално обзавеждане на антрето;
  • За повече здравина е изработено от висококачествено ПДЧ;
  • Състои се от – обемен шкаф, пано с три закачалки и еднокрилен гардероб с огледало;
  • Стилен цветови микс между винтидж / дъб крафт бял.

Въпреки, че практичните портманта ви дават много, със сигурност ще намерите и достатъчно място в коридора си да поставите една пейка – ракла и допълнителен шкаф за обувки. Те ще завършат визията по един наистина вълшебен начин. Заповядайте във Венус и вземете новите си мебели!