Защо модерното портманто е основният компонент за обзавеждане на коридора

Когато най-после се сдобиете с мечтаното ново жилище или направите дългоочаквания ремонт, не пренебрегвайте грижата за коридора. Изпипайте всеки детайл до съвършенство, тъй като това е пространството, което ви представя пред всички, а вложените време и пари ще се отплатят с удоволствието да се чувствате прекрасно в дома си. Ще впечатлите вашите гости като погледнете https://www.venus.bg/коридор/модерни-портманта и аранжирате по най-модерен начин вашето антре. Подборът на стил и цветове трябва да са свързани с останалите стаи от жилището.

Как да аранжирате коридора с помощта на портманто, цветове и аксесоари

Декорацията никога не е лесна задача, но пък за сметка на това е интересна и приятна. За да освежите това малко, а често и тъмно помещение използвайте – картини, огледала, ваза с цветя – дори различните елементи, като закачалките на портмантото могат да бъдат акцент. Без значение колко е голям вашият коридор забравете за мрачните и тъмни тонове на стените. Може да се каже, че коридорът е най-рядко ремонтираната част от дома, затова избирайте внимателно обзавеждането за него, тъй като скоро няма да ви се иска да го подменяте. Традиционно мебелирането включва модерно портманто venus, шкаф за обувки,  огледало, място за сядане и евентуално скрин.

Портманто

Днес магазин venus ви представя едно от най-харесваните и модерни портманта в колекцията си. Модулно портманто Артстин:

  • Атрактивна промоционална цена от 799 лв;
  • Гардероб с плъзгащи врати, два броя табуретки ракли с тапициран капак;
  • Ъглов панел с две закачалки;
  • Панел с огледало – задължително за това помещение;
  • Елегантно и модерно портманто venus изработено от качествени и надеждни материали.

Този тип обзавеждане събира в себе си всички необходими компоненти за организирането на една модерна и комфортна атмосфера в коридора. Доказалият се магазин venus се старае да ви предлага актуални, интересни и качествени модели. Елате и се уверете сами в това!