Мистър Клийн София – гаранция за свежест и чистота

Популяризирането на професионалните почистващи услуги в София не е никак случайно. Не става въпрос само за желание от домакинствата периодично да канят у дома си експертите по чистота, които да им помогнат със справянето с мръсотията и петната. Оказва се, че клиентите на тези услуги са различни групи потребители, за които компетентната намеса е въпрос на бързина, създаване на удобна, здравословна и безупречна за живот и обитаване среда. Днес от Мистър Клийн София ще ни запознаят с клиентите и услугите, които те избират за да си осигурят чист и освежен интериор. А причините за наемане на професионалисти от сферата на почистването се дължат не на сома на факта, че друг ще свърши мръсната работа вместо вас, но ще го направи отговорно и ангажирано, съобразено с материи, размери, особености, характеристики на почистваните елементи.

Какви хора търсят професионалните услуги на Мистър Клийн София

Казват, че половината население на държавата е локализирано в София и региона. Причините за това са очевидни – най-висок стандарт на живот, най-високи доходи, най-бързо развиващ се бизнес са именно тук. Определено младите хора са привлечени от тези мотивиращи фактори, но освен работа те няма как да избягат от ежедневните си ангажименти. Именно затова услугите, които се предлагат от Мистър Клийн намират известност сред тази категория млади домакинства, за които реално не остава достатъчно време за почистване и поддържане на дома. Но това не е граница на обичайните клиенти на професионалистите по чистота. Сред клиентите, които дори избират абонаменти за периодично почистване са:

  • Предприемачи, които подържат офиси, независимо от естеството на работа;
  • Банки и други финансови институции;
  • Предприемачи в рентиерския бранш, които отдават апартаменти на хотелски принцип или дългосрочен наем;
  • Бизнес, свързан с търговия с хранителни продукти, при които се търси периодична профилактика и дезинфекция на складове или други помещения;
  • Центрове за обучение;
  • Козметични салони и СПА центрове;
  • Други търговски обекти, които се нуждаят от периодично почистване на стъклени витрини и прозорци.

Можете да направите преценка за това, че когато се търси бързо и качествено почистване бизнеса както и частните клиенти нямат време за губене и предпочитат да ангажират експерти като екипа на Мистър Клийн които ще спестят не само усилия, но и ще се справят експедитивно в рамките на поставения срок.

Услуги, които предлагат от Мистър Клийн

За да се запознаете с дейностите, които могат да бъдат извършени от професионалните чистачи на Мистър Клийн София най-добре посетете сайта на фирмата. Тук ще откриете подробности както за предлаганите услуги, така з условията и цените. Накратко ще изброим основните, които са типични както за частни така и бизнес имоти:

  • Пране на меки настилки

Мокети и килими е важно да се поддържат чисти и свежи, тъй като при вървенето върху тях се вдига не малко количество прах. Когато настилките са прекалено мръсни неволно вдишваме наслоените между власинките бактерии, микроорганизми и вируси, които водят до здравословни проблеми. Именно поради това е важно да се вземе предвид това, че е препоръчително на всеки шест месеца да се перат домашните меки настилки, а на 3-4 месеца такива, които са подложени на ежедневно натоварване;

измиване на прозорци
  • Измиване на прозорци

Има обекти, при които има сериозен риск да бъде извършено измиването на прозорци. Наложително е да се предприемат ефективни мерки, които са свързани с употребата на професионална техника, която не застрашава ефективността от прилагане на услугата, спестява се време и прозорците изглеждат безупречно чисти;

  • Основно почистване след ремонт

Това е почистването, което отнема доста време, тъй като е свързано с отстраняването на прах, остатъци от боя, лепила и други строителни материали. Именно с експертната намеса и еко препарати от Мистър Клийн София гарантират на клиентите си перфектно свършена работа.

Заповядайте в сайта на Мистър Клийн и се запознайте с още професионални услуги, свързани с чистотата и комфорта, които ще осигурите на своя дом или бизнес обект.