Да си подарим ли нов и модерен шкаф за обувки?

шкаф за обувки

Хората започнаха да отделят все повече внимание на интериора, който ги заобикаля в коридора. Това малко пространство може да бъде наистина уютно и приветливо, ако изберете подходящи и качествени мебели. Тук съхранявате доста лични вещи и ако те са подредени и прибрани по правилен начин ще ги предпазите и ще направите дома си наистина чист. Помислете за покупката на поне два модела шкафове за обувки мебели Венус. Те ще ви създадат много повече комфорт и ще поберат любимите ви модни аксесоари. Артикулите, които се предлагат онлайн са здрави и устойчиви, направени от подходящите материали.

Защо да поръчаме шкаф за обувки с по-голям капацитет?

Методите за съхранение при различните модели се отличават. Има шкафове за обувки с падащи вратички и двуредов механизъм, вертикални артикули с множество рафтове, модели тип пейка или класически със скрити и отворени рафтове. Какво ще изберете зависи най-вече от това, колко е голямо антрето което оборудвате, както и количеството обувки, които трябва да съхранявате. Помислете и за това, че щом ви дойдат гости бройката ще се увеличи.

Специалистите по интериор ви съветват да купите поне два различни модела шкафове, които да съчетаете като стил и цвят, за да си гарантирате удобство и чистота. Единият модел може да е висок и по-обемен, а другият малък и компактен за ежедневните обувки. Насочете се към изделия в светлата цветова гама, за да изглежда мястото по-красиво и свежо. В случай че изберете бяло или светла дървесина, пространството визуално ще изглежда по-голямо. В сайта на онлайн магазин Венус ви очаква – Шкаф модел Сити 4040 – Дъб дакота:

шкаф
  • шкаф за обувки „Сити 4040“ с две врати с плавно затваряне;
  • шест практични рафта, побиращи от 14 до 18 чифта обувки;
  • изработва се от ЛПДЧ 16 мм.

Удобна мебел, която ще изглежда добре във всяко помещение и ще ви създаде необходимото удобство да съхранявате повечето модни аксесоари, с които разполагате. Купете още един вариант с по-малки размери и ще сте перфектно оборудвани.

Как да съчетаем правилно мебелите в коридора?

В случай че вече разполагате с обзавеждане, е добре новите артикули които поръчвате да са в същия стил и цвят, за да изглежда пространството елегантно.

По-смелите хора биха могли да изберат нещо артистично и да направят различно обзавеждане, стига да са убедени в комбинацията между мебелите. Едно модерно портманто в цвят светла дървесина ще изглежда интересно, ако е съчетано с шкаф в по-тъмната гама. Интериорът зависи изцяло от вашите лични разбирания за естетика, така че се постарайте да купите мебели, които ви допадат и ще ви бъдат удобни.