Ритуална декорация за празници и тържества онлайн

лампички

Разбираемо е, че всеки празник си има своите декоративни елементи, които са характерни за това да се предаде повече тържественост и настроение. Такъв акцент имат вариантите за коледни лампички през най-любимото време на повечето от нас през годината както и обличането на костюми за хелоуин. Може би се замисляте върху това да си набавите необходимите парти артикули по-навреме и да не чакате последния момент, което е основателна причина да останете с нас и да разберете кои са онези водещи аспекти, от които да се ръководите за да инвестирате в добри и разумни продукти.

Коледни лампички – определяне на подходящия за домашната декорация вид

Със сигурност коледното тържество няма как да не бъде съпроводено от пищна украса, която да включва елха, играчки, коледна звезда, венец, декоративни ароматни свещи и разбира се лампички. Опциите за такива светещи ефекти има най-различни и според това какво ще украсявате зависи и типа на декорацията, върху която ще се фокусирате.

Самата класификация при този тип решения се отнася най-вече до оборудването на зона, която е изключително красива, свежа и предоставяща отлично празнично настроение. Затова и водещи по продажби се оказват онези варианти за коледни лампички, които са универсални и намират широко приложение при аранжиране и подобряване на всяка една външна или вътрешна зона в имота ви.

Предложенията, които ви очакват в търговската мрежа са за:

 • Лампички, които се захранват от електрическата мрежа. Те са изключително разнообразни и могат да бъдат периодично светещи в различни цветове;
 • С батерии. Универсален вариант, който е изключително безопасен и позволяващ използването на този тип продукти в различни помещения, коридори, тераси и други;
 • Със соларно захранване. Ако имате двор с цветни лехи и храсти то определено си заслужава да ги украсите за коледните тържества именно с такъв тип лампички. Те се захранват от слънчевата светлина и нощем светят красиво и дискретно.

Хубавото на повечето модели е, че са приспособими и способни да бъдат използвани през цялата година, а не само по време на коледните тържества. Продуктите се предлагат в разнообразни форми и размери така, че да можете да аранжирате и декорирате според вашия вкус.

Най-достъпни цени

Когато искате да инвестирате по-малко пари, но пък да получите най-добрата алтернатива за създаването на удобство и комфорт то определено на фокус имате всички онези опции, които са в състояние да ви предоставят най-изгодната оферта. Най-достъпните цени, от които можете да се възползвате при търсене на изгодни коледни лампички ви очакват в платформата на онлайн магазин MOVI.BG. В колекцията ви очакват:

 • Светещи маркучи с дължина от 10 метра;
 • Светещи лампички елхички;
 • Топки с бяла лед светлина;
 • Висящи светещи гирлянди;
 • Многоцветни вериги и много други.

Въпрос на избор и лично решение е на кой продукт ще се доверите. Разнообразието по отношение на видове и цени е впечатляващо, което до известна степен се оказва трудно изпитание за клиентите, на които им предстои да вземат решение.

Свежо допълнение за вашия празник са коледните лампички. Както вече споменахме те могат да бъдат идеалната формула за красиво и удобно аранжиране на всяко тържество без значение по кое време на годината се провежда.

Ефектна подготовка за Хелоуин

костюм

За много от вас Хелоуин е празник, който предизвиква разностранни емоции. Но е факт, че през последните две десетилетия доста активно този езически ритуал започна да се отбелязва и у нас. Именно това е повода да се наблюдава и такова сериозно търсене на костюми за хелоуин, които най-вече привличат детската и тийнейджърската аудитория. И тъй като тук също се търси ефекта, който костюмите  маските предизвикват то е очевидно, че ще пожелаете да инвестирате в такива, които безспорно се характеризират с по-добри качества. В колекциите на все повече търговски обекти, които предлагат парти аксесоари се наблюдава широк спектър от изделия, които са приложими като декорации за Хелоуин.

В каталога на виртуалната платформа MOVI.BG можете да откриете разнообразие от размери и визии, които да постигнете като ефект по време на отбелязване на празника. Едни от най-добрите и привличащи вниманието на клиентите са:

 • Тематични костюми на анимационни герои;
 • Костюми на скелети и вещици;
 • Диадеми със светещи дяволски рога;
 • Ангелски крила;
 • Мечове и ножове;
 • Изкуствени механични очи;
 • Зловещи нокти;
 • Парти шапки;
 • Ръкавици скелет;
 • Черупка на костенурка и всякакви други.

Идеята на този ритуал не е много понятен за нашето общество. Но когато се касае за това да се забавлявате и да се празнува, да се създаде някакво настроение дори било то и под формата на страх то има защо да се включите в забавата. А за целта имате нужда от Хелоуин маски и костюми, които да ви интегрират в темата на ритуала.

В много католически страни ритуалните костюми се изработват през цялата година, но у нас обикновено се приема като вариант по-достъпния и евтин начин за набавяне на различни тематични аксесоари от онлайн магазин.