Как да прекараме най-забавния и весел Хелоуин?

С наближаването Хелоуин все повече хора се замислят, как да организират интересно и оригинално парти. Независимо, че това не е традиционен български празник, той се отбелязва навсякъде по света от много време и хората го използват като момент, в който да се отпуснат. Най-развълнувани винаги са децата, защото за тях забавлението е по-голямо, тъй като са преоблечени в различни интересни костюми и събират лакомства. Обстановката трябва да е достатъчно страховита и в декорацията да са използвани всякакви тематични аксесоари. Ако имате желание тази година да се откроите и да предложите на гостите си нещо наистина специално, ви съветваме да разгледате каталога на https://movi.bg/halloween. Разнообразието от тематични аксесоари, костюми и украси е невероятно.

Защо украсата на Хелоуин играе основна роля за настроението?

Едно от ключовите правила, когато се организира парти за този празник, е обстановката да бъде страховита и изпъстрена с най-разнообразни украси. Без този вид декорации и аксесоари няма да постигнете ефекта и да създадете настроение на гостите. Колкото повече различни предмети свързани с Хелоуин притежавате и разположите из апартамента, толкова повече ще се забавляват всички. Днес се предлагат изключително разнообразни и оригинални изделия, които са свързани с древните вярвания за празника.

Той се характеризира с привидения, вещици, вампири и други страшни създания. Поради тази причина образите им трябва да присъстват задължително. На почит тук е тиквата, като тя може да е под формата на различни фенери, специално изработени с красива визия, гирлянди, висулки и всякакъв друг вид декорации. Дори оранжевото е основният цвят на празника Хелоуин. Щом попаднете на място заобиколени от всички тези акценти със сигурност ще се почувствате специално и ще си прекарате една забавна вечер.

Какви са актуалните декорации, които да изберете?

Ако решите да поръчате всичко онлайн, ще имате повече време да обмислите всеки детайл и наистина да се погрижите за перфектната украса. От магазин MOVI.BG предлагат идеи за декорации, специално изработени за Хелоуин:

  • фигура на тиква – нещо ново и много красиво. Украсата има специална връв за окачване. Чрез нея ще поставите по-лесно интересната декоративна тиква да виси от тавана например;
  • голямо плашило с шапка и наметало – изработката на изделието е невероятно реалистична. То е достатъчно голямо, за да бъде забелязано на момента и това го прави перфектната украса за всяко домашно или офис парти;
  • декоративен паяк – той може да се ползва като украса в духа на Хелоуин или децата да плашат с него възрастните и приятелчетата си. Паякът е като истински и със сигурност ще всее ужас у много хора;
  • малки тематични плюшени играчки – изглеждат по-скоро симпатично, отколкото страшно, но малчуганите ще ги харесат изключително много. Подарете им подобна играчка или вземете няколко и поставете в различни части на помещението като украса;
  • плюшена паяжина – бяла, мека на допир и много лесна за поставяне. Перфектната декорация за Хелоуин, която може да съчетаете с няколко изкуствени паяка;
  • светещи лампички тиква – всяка лампичка изглежда като малка страшна тиква. Прекрасен светещ гирлянд, който ще създаде уникално настроение и атмосфера в тъмното;
  • изкуствени ножове, триони, саби и други – хладните оръжия опръскани с изкуствена кръв са прекрасен декор за всяко парти.

Съветваме ви да помислите и за украсата на масата, където ще бъдат почерпките. Не забравяйте да вземете специална за Хелоуин мушама, декорирана с оригинални мотиви. Трябват ви още картонени чаши, чинии и салфетки. Всички тези аксесоари се предлагат в интересни цветове с подходящи картинки. Празничното настроение е в детайлите, затова не пропускайте да предвидите всеки един важен елемент.

Лесно ли е да се намерят подходящи костюми и маски за Хелоуин?

Освен да украсите мястото, където ще се забавлявате, трябва да сте облечени подходящо за този празник. Онлайн ще намерите различни костюми и маски, които са подходящи за деца и възрастни и ще направят изживяването още по-пълноценно. Голяма част от хората харесват костюмите на вещици, привидения и скелети, защото могат да ги комбинират и с други аксесоари като маски, шапки и изкуствени нокти.

Намират се и специфични маски за Хелоуин, които са невероятно добре изработени и много страшни. Те представляват различни чудовища с кървави зъби, баба Яга, герои от филми като „ТО“, Скуид Гейм и други. За децата търговците са предвидили костюми на техни любими образи от филмчетата. Много актуални са тези на Пес патрул, човекът паяк, Супермен, принцеси от приказките и други. Малчуганите няма защо да бъдат прекалено страшни, важно е да се забавляват и да влязат в образа, в който са маскирани. От значение е костюмът и маските, които ще купите, да са по мярка и да са удобни.

Откъде да пазаруваме аксесоари за Хелоуин?

Най-голямо разнообразие от подобен вид изделия ви очаква в онлайн магазините. От MOVI.BG съветват да се снабдите с необходимите аксесоари, украси и костюми преди самия празник. В момента асортиментът за Хелоуин е пълен и имате шанс да откриете много нови и интересни неща, с които да изненадате вашите гости. Когато пазарувате по интернет много по-спокойно внимателно обмисляте покупките си и няма как да пропуснете нещо важно, което ще създаде настроение на всички.