Удобни ли са холните маси с разтегателен и повдигащ механизъм?

масички

Производителите на мебели ви изненадват с все по-интересни и функционални артикули. Обзавеждането може да бъде значително по-удобно от това в миналото, защото притежава множество практични механизми. Щом търсите декоративна поставка за интериора на дневната, препоръчваме да разгледате офертите онлайн. Една от най-харесваните в момента е повдигаща се холна маса с механизъм venus.bg. Подобна мебел ще направи жилището ви изключително удобно и ще може да използвате всекидневната и като зона, в която да се храните. Може да избирате между различни модели с гарантирано качествена изработка и стабилна конструкция.

Какви са предимствата на холните маси с механизми?

Съвременното обзавеждане се отличава с повече удобства, които ще направят почивката ви у дома много по-приятна. Щом търсите холна маса, е добре да инвестирате в такава с повдигащ механизъм. Тези изделия са по-стабилни с голям плот, който също така може да се разтяга. Подходящи са за всички модерни апартаменти, където хората търсят начин да усвоят перфектно пространството.

Благодарение на холната маса с повдигащ механизъм ще може да сервирате храна и напитки пред телевизора в ежедневието или когато имате гости. Този вид мебели макар и толкова функционални не са много скъпи и всеки потребител може да си позволи да се сдобие с такава. В каталога на Venus.bg има много интересни и оригинални модели, но днес ще ви запознаем с характеристиките на един конкретен. Холна/Трапезна маса Ели – Дъб норте:

холна маса
  • „Ели„ е холна мебел с разтегателен и повдигащ механизъм;
  • практично предложение за обзавеждане на жилища с ограничено пространство;
  • благодарение на метален механизъм с манивела, плотът се повдига и разтяга, което я превръща в удобна трапезна маса.

Независимо от семплия и изчистен дизайн тази мебел е много практична и ще направи помещението красиво и удобно.

С какво се характеризират мебелите направени от MDF и ПДЧ?

Модерното обзавеждане се изработва от висококачествени материали, които правят изделията достатъчно здрави и функционални. Последните години производителите се доверяват на MDF и ПДЧ плоскостите, защото те са най-близки до характеристиките на естествената дървесина. Мебелите изработени по този начин са много красиви, тъй като материалът притежава гланцирано покритие и може да бъде представен в най-разнообразни цветове. Модерните материали са по-евтини от дървесината и заради това няма да бъде скъпо да промените интериора в дневната и да купите нещо ново и специално. Разгледайте офертите в каталога и обърнете внимание на тези от тях, които са на промоция. Така бихте могли да се сдобиете с луксозни изделия на много по достъпна цена и да спестите от бюджета си.