Знаем ли как да изберем правилния шкаф за обувки?

шкаф за обувки

Да бъде обзаведен и декориран коридорът не винаги е лесна задача, понеже той е най-малкото пространство в един апартамент. Има значение, какви мебели ще изберете, защото от тях зависи вещите ви да са добре подредени и предпазени. Всеки интериорен дизайнер ще ви каже, че тук е важно присъствието на venus.bg шкафове за обувки. Тези мебели са добре познати на всички, но щом настъпи моментът да избирате конкретен дизайн, е добре да спазите няколко ключови изисквания. Няма да се затрудните да организирате интериора на антрето, защото съвременните мебели са много разнообразни и практични, а ние ще ви дадем и точни насоки за избор.

Как лесно и бързо да се сдобием с подходящ шкаф за обувки?

Ако ви предстои подобна покупка е добре първо да решите, колко чифта обувки реално ще съхранявате в новата мебел. Бъдете прецизни в преценката си и вземете артикул с по-голям капацитет, тъй като щом имате гости ще трябва да подреждате и техните обувки. Шкафът може да бъде вертикален или хоризонтален, според вашето предпочитание и най-вече според размера на коридора. Изберете мястото, на което ще разположите артикула и вземете конкретни мерки, за да ги сравните с представените онлайн изделия.

Това е най-лесният начин да намерите правилния капацитет, който ще удовлетвори изискванията ви. При необходимост бихте могли да комбинирате два различни като изработка шкафа за обувки, защото така интериорът ще бъде по-интересен и оригинален. Купете модел с място за сядане, който е хоризонтален и компактен и към него прибавете един висок шкаф с повече отделения. От Venus.bg препоръчват да обърнете внимание на следния вариант. Шкаф за обувки 757 – Бял:

шкаф
  • шкаф за обувки 757 е практично предложение за антре или коридор;
  • моделът побира от 21 до 25 чифта модни аксесоари от различен характер;
  • снабден е с две врати с плавно затваряне;
  • пет рафта за съхранение;
  • изделието се изработва от ПДЧ с избор на цвят.

Красив и семпъл артикул, който със сигурност ще се впише в обстановката без проблем, тъй като е изчистен и без излишни декорации.

Какво е характерно за изработката на съвременните мебели?

През последните години производителите на обзавеждане предпочитат да използват МДФ и ПДЧ плоскости. Дървото е скъпо, обработва се и се поддържа по-трудно и поради тази причина всички се обръщат към модерните материали. Те са красиви, здрави и леки, хигиената им не представлява никаква трудност, защото имат гланцирано защитно покритие. Важно е редовно да забърсвате рафтовете, за да бъде артикулът все така красив и елегантен, както когато сте го купили.