Най-яките тениски на автралийстата банда ACDC ви очакват на hard.bg

Австралийската група ACDC, която е създадена пред далечната 1973 година е едно от световните доказателства, че хеви метъла си има милиони почитатели, които ценят труда на своята любима група. Не е случайно, че банди, които се появяват по-късно на музикалната сцена черпят опит именно от най-влиятелната и популярна група, за която музиката е начин на живот. Няма как да не знаете, че ACDC е сред метъл групите, които използват за своите творби само четири акорда, но невероятната еуфория, която предизвикват с изпълненията се дължат на семплата и лесно възприемчива музика. В превод ACDC означава променлив ток – постоянен ток. Именно като преминаващ ток през тялото усещат слушателите на тази безпрецедентна музикална формация, чиито концерти не пропускат.

Как се ходи на концерт на ACDC

За да се утвърдите като верен фен на групата е от съществено значение да направите най-добри постъпления при отиване на концерт. Най-малкото, от което се нуждаете е именно добра фен тениска, с която да изпъкнете като принадлежност. Безспорно да ходиш на ACDC неподготвен ще ти донесе доста негативи и останалите хора, присъстващи на концерта едва ли ще гледат на теб с добро око. И за да не се чувствате неудобно днес ще ви представим най-яката тениска, за която всеки почитател на ACDC ще ви завиди благородно.

Метъл тениска AC DC 717

О, да! Цената, от къде да я закупите или пък да я поръчате са от въпросите, които наистина са от съществено значение за всеки почитател на твърдата музика. Днес представяме онлайн магазин за тематични метъл и рок тениски, от който можете да си изберете най-популярния модел на ACDC 717.

Освен, че варианта ACDC 717 е изработен от много приятна и мека материя, която е устойчива на пране то определено това, което би ви направило впечатление е това, че тук наистина разполагате с един не толкова типичен черен цвят, присъщ за метъл облеклото. Сивият цвят на висококачествения текстил е не случайно е подбран, тъй като по този начин изпъква една то най-популярните щампи, характерна за логото на ACDC. Така, че ако сте впечатлени от идеята още сега посетете hard.bg и изберете модел 717. Тениската е:

  • С най-високо качество;
  • Материя, която допринася за комфорта на тялото при допир  кожата;
  • Здрава тематична щампа с логото и абревиатурата на ACDC;
  • Изгодна, защото в момента можете да я купите на цена от 18 лева, което за тематична метъл тениска наистина е символична стойност.

Момента да подновите гардероба би със стилен продукт настъпи – изберете си ACDC 717 и поръчайте онлайн от hard.bg.