Най-доброто място за семейна ваканция…

почивка

Лятната почивка в затворени комплекси е предпочитано решение от все повече семейства с деца. Така се осигурява една по-спокойна почивка и можете спокойно да оставите децата да играят на воля, докато вие се наслаждавате на слънчеви бани около басейна. В случай, че и вие търсите точно такова решение то ето, че имаме идеалната оферта за вас в затворен комплекс Каваците, Созопол. Време е да грабнете добра цена още през зимата като резервирате почивката си в точния момент. Потребителите, които по-отрано планират ваканцията имат възможност да избират по-приемливи дати и разбира се доста по-изгодни цени.

С какво привлича туристи комплекс Мапи в залива Каваци?

Местностите край Созопол са все по-предпочитани за лятна почивка от много туристи. Региона се характеризира с невероятната си природа и възможности за релаксация, забавления и посещение на културни мероприятия. Залива Каваци е едно приказните местенца, които предоставят идеални условия за спокойна и пълноценна почивка.

Когато търсите комплекс от атракции, забавления, тишина, удобства, невероятна девствена природа то това е точната локация.  В затворен комплекс в залива каваци край Созопол можете да се отдадете на безкрайно блаженство и спокойствие – всичко онова, от което се нуждае семейството ви. Перфектната лятна почивка можете да резервирате още сега. Именно поради до тук изложената информация онези от вас, които все още имат известни колебания относно това къде да се ориентират като дестинация за оползотворяване на отпуската сега могат да изберат една доста привлекателна и атрактивна дестинация.

Комплекс Мапи привлича туристи с:

 • Прекрасна природа;
 • Отлични условия за настаняване;
 • Разнообразие от възможности за отдих и почивка;
 • Близост до културни центрове, които можете да посетите;
 • Комплекса е затворен и напълно ограничава лица, които нямат право на достъп;
 • На няколко метра е от най-красивия плаж в района.

Изобщо си струва да помислите за резервация, тъй като очевидно е, че имате на фокус най-добрата и изгодна оферта за вашата лятна почивка. Колкото по-рано резервирате то толкова по изгодна цена ще можете да грабнете.

Цялата сума ли трябва да заплатя при резервация?

море

Много туристи се затрудняват да заплатят пълната сума за почивката след Коледните и Новогодишните празници. Действително тогава финансите са ограничени и това създава невъзможност да се заплати цялата сума по резервацията.

От затворен комплект Мапи край Созопол предоставят различни опции за заплащане от страна на гостите си. Необходимо при резервиране е да попълните бланката и договора, в които са описани датите и периода за настаняване. До 15 дни ви се дава право да заплатите 30 % от сумата и 10 дни преди настаняване останалата стойност. Тази схема на плащане е доста приемлива и гъвкава, тъй като не ви ограничава в това веднага, тук и сега да заплатите стойността. Определено по този начин гостите са удовлетворени от гледна точка на това, че:

 • Избират изгодна почивка;
 • Залагат на по-добри условия за заплащане;
 • Не се налага да платят цялата супа авансово.

Предвид възможностите, които ви се дават като варианти за резервиране в затворения комплекс можете спокойно да изберете подходящи дати, период и цена за семейната ваканция.

Какви други удобства предлага комплекса?

Пътуването и почивката с деца може да бъде сериозно изпитание за родителите. За да са удовлетворени всички от Мапи представят богат избор на зони за забавление, отдих, почивка, игри. Освен това мениджмънта на комплекса гарантира още екстри, от които можете да се възползвате като:

 • Безплатен паркинг за вашия автомобил;
 • Използване на безжична Интернет връзка;
 • Ресторант, в който се предлагат всякакви ястия;
 • Барбекю зона, където можете сами да приготвите обяд или вечеря за компанията.

Не чакайте последния момент, а още сега се възползвайте от изгодните предложения, супер условия и професионално обслужване.