Какъв модел кухненско обзавеждане да изберем

кухненски мебели

Покупката на кухненско обзавеждане е важно и отговорно решение. Всеки от нас трябва много внимателно да прецени какви шкафове ще са му необходими. Формата и размера на помещението, трябва да бъдат преценени до най-малкия детайл. Освен това е хубаво да изберете модули с които да вградите електроуредите, защото така цялата композиция изглежда много по-стилно. Прегледайте различните модели, които ви предлага онлайн магазин https://www.venus.bg/кухни и се запознайте с актуалните към момента тенденции. Те ще ви допаднат със своя красив външен вид и множеството функционалности.

Основни напътствия за избор на кухненско обзавеждане

Както при избирането на други мебели и тук има важни стъпки, които могат много да улеснят избора на ново обзавеждане. Днес ще споменем най-важните, за да ви помогнем в задачата. Това от което трябва да започнете е оразмеряването на пространството. Начертайте къде желаете да бъдат отделните шкафове, уредите, работната площ и всичко останало. Това е може би най-важната част от задачата, защото в този тип обзавеждане, размерите и правилното позициониране е най-важно. След това може да се заемете с избора на стил и цвят. В онлайн магазина ще откриете наистина множество готови композиции, които перфектно биха подхождали в различни по размер и тип помещения. Те са съчетани от производителя като е следвана единна концепция и продуктова линия. Детайлите са съчетани подходящо и цялостното излъчване на кухнята ще бъде повече от красиво.

Как да изберем подходяща комбинация

След като откриете в каква форма желаете да бъде монтирана вашата кухня по-лесно ще ви бъде да изберете и съответната дизайнерска конфигурация. Предлагаме на вашето внимание един от моделите налични в онлайн магазин Venus.bg. Готов комплект Алис 19 – 230 см. – Черно гланц / Бяло гланц / Бяло:

готова кухня

  • Притежава всичко необходимо за обзавеждането на помещението;
  • За допълнително удобство към вратичките са добавени механизми за плавно затваряне;
  • Горен ред: 2300/300/700 – добавени 600 мм. За аспиратор;
  • Долен ред (без термоплот): 1700/477/870 + колонен шкаф 600/580/2200;
  • Долен ред (с термоплот): 1700/600/900;
  • Термоплот (при дебелина 30 мм.): с ширина 600 + 300;
  • Термогръб: 1700мм.

Погрижете се нищо да не ви липсва в работната част и всички уреди да са удобно поставени. Важно е шкафовете в кухненското оборудване да са изработени от качествени материали и да предлагат необходимата здравина и устойчивост при ежедневна експлоатация. В момента производителите се доверяват на MDF и ПДЧ плоскостите, като най- издръжливи и устойчиви на влагата в кухненската зона. Обновете любимата си стая с ново оборудване от по-висок клас, което ще допринесе максимално за комфорта ви.