Защо новите ни крушки да бъдат с wifi

умна крушка

Нормално е да обръщате внимание на осветлението, което ви заобикаля у дома. То създава приятната обстановка в късните часове на денонощието и насочва вниманието ни към определени зони или мебели. Добре подбраната светлина, винаги прави впечатление, особено ако е нещо енергоспестяващо и модерно. Напоследък технологиите напреднаха много и вече могат да бъдат закупени съвременни крушки с wifi. Традиционните модели с нажежаема жичка все още могат да бъдат открити тук там в търговската мрежа, но като цяло те се заменят от LED осветлението, което в един момент трябва да стане основно. Разглеждайки продуктовия каталог на Atg.bg ще установите колко разнообразни варианти на осветителни тела има днес.

Какво представляват крушките с wifi

Съвременните крушки с wifi не са изобретени само, за да включваме и изгасваме светлината в жилището си. Ако ги разгледате добре ще забележите, че външният им вид изключително много се доближава до класическите LED модели. Разликата обаче между тях и крушките с wifi е, че вторите могат да бъдат контролирани, чрез различни смарт устройства и светлината им може да се усилва, намаля, включва и изключва дистанционно.

крушка

Те могат да бъдат използвани чрез телефона или таблета, но също така дизайнът им позволява светлината да е много по-ярка, предлагат се и цветни модели, а цената на всичко това не е висока. Крушките с wifi имат вграден приемник и димери. По този начин сами контролирате яркостта и цвета на светлината.

Какви видове ще откриете в търговската мрежа

Интересните и иновативни крушки с wifi условно се разделят на два варианта. Такива на които им е нужен център, за да се свържат с интернет и такива които директно сами се свързват с рутера. Освен по този показател те могат да бъдат обособени и по:

  • цветове – имате изключително много възможности да променяте цветовете според вашето настроение. Това става благодарение на приложение, което получавате към модела. Самите артикули се предлагат с три основни цвята и благодарение на приложението може да контролирате светлинния поток;
  • модели с високоговорител – крушката с wifi, освен че има многоцветен може да притежава и високоговорител. Той се свързва с телефона ви например и може да излъчва музика като звука е изключително добър има и басове. Артикулът не бива да се покрива или да му се монтира димер, за да не се повиши температурата;
  • откриват се и като лампички за украса – перфектния избор за различни празници. Те също могат да бъдат контролирани от телефона.

Ако изберете да поръчате тези умни устройства от Atg.bg, ще внесете много различна и интересна атмосфера в жилището. Те ще променят излъчването на помещението, особено когато имате гости и празнувате някакъв личен празник.