Какви дамски блузи са подходящи за съчетаване с пола?

Комбинирането на дрехите е цяла наука, която започваме да изучаваме още като деца. За изграждането на личен стил са необходими години, така че да разберем какво най-много ни подхожда и как бихме могли да използваме модата в наша полза. Дамската блуза е сред ключовите елементи за всеки дрешник, като нея носим с дънки, панталони и поли. От онлайн магазин Alessa съветват да се обърне специално внимание на последния вид дреха, защото именно с нея се допускат и най-много естетически грешки.

Разновидности на дамските блузи

дамски блузи

Преди да решим с какво да комбинираме любимата си пола, е добре да сме запознати с възможностите пред себе си. С дълъг ръкав, с къс, официални, с дантела, елегантни, пролетни, бели, есенни – моделите дамски блузи са толкова много като вид, че понякога е доста трудно да решим каква точно да вземем. При покупка е редно да се водим от сезона, предпочитанията ни за материя, нюанс и дизайн, а не на последно място и да помислим с кои облекла от гардероба можем да я съчетаем.

Кои са подходящите за носене с пола?

Дизайнът на полата е най-важният критерий, когато става дума за съчетаването ѝ с дамска блуза. Кожена, до земята, по тялото или със свободна кройка, плисирана, от тюл, едноцветна или шарена – не можем да грабнем първата тениска или риза в гардероба и просто да я облечем… Нужно е да обмислим основната концепция, да вземем под внимание материите, стиловете и някои други значими неща в моден аспект. Ето и някои добри идеи:

  • прилепнала по тялото дамска блуза с ¾ ръкав – деколтето в високо изнесено и равно, визията изчистена, а материите меки и удобни. Този модел пасва на повечето видове поли, без значение дали са спортни или по-елегантни;
  • дантелено изкушение с кръстосани връзки в предната част – ефирният плат се слива с кожата, а секси детайлите разкриват точно, колкото трябва. Тази дамска блуза подхожда особено много на кожена пола, но и на къси панталонки от плат;
  • голо рамо за провокативно излъчване – искате да покажете смелост с начина, по който изглеждате? Заложете на блузка с голо рамо и вижте резултата… Трудно някой ще се въздържи да не се обърне след вас, а ако носите и къса пола, ефектът ще е още по-силен;
  • поло от фино плетиво за вашето елегантно присъствие – един чудесен завършек на деловата визия, която освен представителна, може да бъде и секси.

Изборът на тоалет не е лесна задача. Той е придружен от много “въпросителни” и колебания, свързани с неговата покупка. Преди всичко заложете на качествените и тренди дрехи, които след това комбинирайте с много вкус и внимание към детайлите.