Как да изберем качествен и оригинален калъф за телефона

калъф тефтер

Всеки от нас притежава смартфон като при някои дори тази техника е на доста висока цена. Устройствата са скъпо притежание и съответно е редно да се грижим и да ги предпазим по правилен начин. На кой не се е случвало телефонът му да се изплъзне от ръката  в най-неподходящия момент и да падне на някаква твърда повърхност. Дори да си мислите, че на вас това няма да се случи, рано или късно то е неизбежно. Съществуват няколко варианта да предпазим смартфона си, а най-сигурният е покупката на оригинални калъфи от търговец с перфектна репутация какъвто е Moven.bg.

Кои са видовете калъфи на които да обърнем внимание

Винаги е препоръчително да се насочвате към оригинални продукти, тъй като качеството им е гарантирано и ще предпазят по най-добрия начин ценното ви устройство. На пазара ще намерите различни видове оригинални калъфи, които могат да бъдат разделени в следните категории:

калъф за телефон

  • Силиконови – в момента те са много разпространени и достъпни за всички. Харесват се на клиентите, тъй като при тях се запазва визията на самия смартфон. Оригиналните силиконови калъфи са гъвкави и еластични. Те не защитават на 100%, но все пак абсорбират силата на удара върху твърда или грапава повърхност. Могат да бъдат намерени в най-различни цветови вариации както и прозрачни;
  • Пластмасови – предпазват телефона от удар по ъглите и откъм гърба. Формата им прилепва плътно към апарата и визуално запазва усещането при допир и изгледа на телефона. Материалът от който се изработват тези оригинални калъфи не е гъвкав като силикона, но пък е  по-здрав. Разновидностите които ще намерите са наистина много;
  • Кожени – те са изключително стилни и качествени. Мога да бъдат направени от изкуствена или естествена кожа в зависимост от модела. В случая те освен гърба на смартфона предпазват и неговия дисплей. Това не пречи на достъпа до различните функции. В класическия случай захващането на смартфона става чрез пластмасово гнездо, а затварянето на самия кожен калъф е с магнитен клипс.

Не пропускайте възможността да се сдобиете с нов и оригинален калъф от онлайн магазин Moven.bg.

Какви характеристики задължително трябва да притежава добрият артикул

Всеки човек е строго индивидуален и има определен вкус за мода, техника и други неща. Определено дамите биха избрали подобен аксесоар по неговия дизайн и цвят който да им е любим или пък да пасва на чантата или палтото им. Както и да подходите при покупката на нещо подобно, трябва да се стремите към високо качество. Аксесоарът трябва да е изработен от здрави материали, да е оригинален и най-вече да отговаря на марката на вашия телефон. Отворите на камерата и зареждането ще бъдат на мястото си.