Как да направим детската стая уютна и красива с мебели в комплект

детско обзавеждане

За да бъде детето ви настанено перфектно и да има само негово местенце в жилището е редно да изберете подходящо обзавеждане за детската стая. Щом моментът настъпи сигурно ви се иска да поръчате най-доброто, но кое всъщност е то? При всички положения в момента разумно и практично е да заложите на готовите комплекти. Те предлагат комбинация от различни артикули, подбрани от специалисти. Ако искате да разгледате такъв тип обзавеждане ви препоръчваме каталога на онлайн магазин https://www.venus.bg/детска-стая/детски-стаи-комплекти. Очакват ви различни съчетания в зависимост от предпочитанията на вашето дете и разбира се неговата възраст.

Какви са ключовите предимства на готовите комплекти за детска стая

Освен да спестите от ценното си време, покупката на подобен тип обзавеждане ще ви икономиса и немалко средства. Да се избират мебели от търговската  мрежа една по една е доста трудоемко и в крайна сметка няма да бъдете сигурни, че накрая елементите ще изглеждат достатъчно идентично. Децата се впечатляват най-вече от визията, затова трябва да се стремите да ги изненадате с нещо специално. Готовите комплекти включват основни артикули като – легло, гардероб, нощно шкафче, бюро, етажерки и евентуално с скрин. Всички неща са произведени в една продуктова серия което ги прави перфектни. Venus.bg днес ви предлага да разгледате – Модулно обзавеждане за детска стая Сити 5026 с две врати Сити 5029 принт линии – Бял гланц хайглос/Бяло гладко:

детски комплект сити

  • Готова модулна конфигурация „Сити 5026“ се състои от легло с табла и две чекмеджета;
  • Бюро с чекмедже и вратичка, както и голям двукрилен гардероб;
  • Притежава всичко необходимо за обзавеждането на една детска или юношеска стая;
  • За по-голямо удобство вратите са оборудвани със специални панти за плавно затваряне;
  • Леглото е подходящо както за еднолицев, така за двулицев матрак;
  • Гардеробът е с две врати „Сити 5029“ и удобно разпределение – лост за закачалки в средата, рафтове в двата края, а в четирите ъгъла има вратички.

Красив и удобен комплект на модулен принцип, който ще направя атмосферата в стаята свежа и уютна. Светлите цветове все повече се търсят от клиентите специално и за детски стаи.

Да поръчаме ли готов комплект от интернет магазин

Повечето пъти родителите не разполагат с необходимото време да търсят подобно комплексно обзавеждане в различни магазини. При което онлайн платформите се явяват най-доброто решение, за да имате качествени мебели, изработени от доказани материали и безспорно безопасни за малчуганите.  Цените които ще откриете в интернет магазина са достъпни за всеки, който иска да зарадва детето си с нещо хубаво и практично. Определени модели могат да бъдат намерени с намалена или промоционална цена, а това ще спести от семейния ви бюджет.