Екскурзия до Дубай – превърнете мечтите в реалност

Ако сте мечтатели и обичате да посещавате различни места, които да ви зареждат с положителни емоции днес имаме специално предложение за вас – перлата на Ориента Дубай. Това е метрополис, разположен в сърцето на пустинята готов да ви разкрие своите тайнствени културни ценности и същевременно с това да ви впечатли с моделната си архитектура и футуристична визия. Несъмнено няма как да пропуснете шанса си да се възползвате от предлаганите от водещи туроператори екскурзии до дубай, на които ще се докоснете до лукса и блясъка на нещо тотално различно от традиционната европейска култура.

Шопинг, почивка, история, модернизъм – всичко на едно място

Дубай е града, в който можете да получите абсолютно всичко. От пълноценен релакс на златистите плажове до екстремни преживявания и изкачване със свръх бързи асансьори на едни от най-високите небостъргачи строени някога. Наричат града амбициозен, тайнствен, неповторим и то с пълно основание. Именно това провокира милиони туристи да посещават това неповторимо и изпълнено с лукс райско кътче.

екскурзия до дубай

Ако и вие сте привлечени от тайнството на Ориента  и сте привлечени от идеята за екскурзия в Дубай е време да ви запознаем с местата, които задължително трябва да посетите. Сред ТОП забележителностите в арабския град са онези, които крият невероятни изненади за туристите. Това са места, които никъде другаде няма да срещнете и точно това прави Дубай толкова уникален и единствен по рода си свят на екстравагантност, норми, култури.

Ето ги и тях, атракциите в Дубай, които да посетите по време на вашата екскурзия:

  • Бурж Халифа

Ако искате да се докоснете до небесата  и да разгледате града от птичи оглед това е мястото, което задължително трябва да посетите. 828 метра е височината на тази сграда, което я прави най-високата в света. Можете да се насладите на невероятна гледка от 122 или 148 – мия етаж на сградата, но имайте предвид, че е желателно понее месец предварително да си резервирате билет за тази неповторима туристическа икона;

  • Дубай МОЛ

Как ви звучат 1300 магазина със супер разпродажби? Със сигурност за да обиколите всички магазини в този огромен търговски център в Дубай ще се наложи да удължите своята екскурзия. Това е място, в което можете да прекарате дни и да не скучаете, защото тук ви очаква огромен аквариум, закрити паркове, ледена пързалка, скелети на динозаври и много други атракциони за туристите;

  • Дубайската Венеция

Този мини град в Дубай е едно невероятно място, което ще ви очарова със своята зеленина, тесни улички, канали, прекрасни ресторанти и кафенета. Неповторимо изживяване е да се повозите по пет километровата речна система с лодките Абра.

Няма да издаваме повече тайни от сърцето на Дубай. Когато посетите града на своята екскурзия ще имате възможността да се потопите в обятията на един по-различен и очароващ свят.