Защо най-купувани са малките секции

Що се отнася до подбора на размери за холни секции това, което отчитат интериорните дизайнери е повишаването на интереса към онези, които са с мини пропорции. Причините за това се дължат е само на това, че минимализма при обзавеждането се налага като една доста интересна концепция, а същото и поради липсата на по-малко площ при  холните кътове, заложени в новото строителство. Безспорно вариантите за по-малки секции и тяхното търсене от потребителя е една много добра възможност за проектантите и дизайнерите на мебели да вложат повече усилия и да създадат интригуващи модели, които да привлекат желанието ни за покупка. А кои са онези, които наистина са ефектни и функционални ще ви разкажем с следващите редове.

Мини секции – за очарователен хол

От основна мебел днес холната секция се превърна в декоративен елемент, на който много от на разчитат да предадат последния интериорен щрих в зоната за гости, почивка или гледане на телевизия. Това, което действително впечатлява клиентите са онези модели, които се отличават с невероятна въздушност. Те изглеждат толкова леки, ефирни и модерни, че можем да ги позиционираме не на пода както една типична стандартна секция, а да монтираме елементите на стената. Именно с този принцип и възможност за конфигуриране по наш вкус мебелистите успяват да спечелят толкова почитатели на малките холни секции.

Модулна секция

Тези мебели се отличават не само със своите мини габарити. Те са добри решения за обзавеждане на хол и поради своята функционалност:

  • Те са ТВ и мултимедиен кът;
  • Организират пространството със завидно очарование;
  • Придават завършеност на интериора елегантно;
  • Те са изтънения акцент, от който се нуждае всеки дом;
  • Използват се като поставки за снимки, книги и всякакви други вещи със сантиментална стойност.

Най-важното, което ще отбележим е, че не заемат много място, което на практика придава тази свобода в хола  иго прави много по-просторен и уютен.