Защо да изберете съвременен модел холна маса

Във всекидневната всеки от нас прекарва немалка част от свободното си време. Предимно гледаме телевизия, разговаряме с близките си или сме събрали приятели на гости. В тази зона, мебелировката трябва да бъде наистина комфортна и да предразполага хората към активна почивка и релакс. Един от основните елементи е холната маса и нейното предназначение е важно. Ако не искате да хвърляте много пари за тази мебел, разгледайте актуалните модели и цени в магазин Венус и ще забележите, че съвременните модели са доста бюджетни.

Каква форма да бъде холната ви масичка от магазин Венус

Формата на този артикул е важна и трябва да бъде подбрана разумно. Моделите, които ще откриете в магазин Венус са – кръгли, елипсовидни, квадратни, правоъгълни и дори с модерни и причудливи форми. Ако споменем и промоционалните цени на които ще ги откриете, сделката става перфектна. Различните форми от своя страна ви дават възможността да купите най-подходящата, спрямо меката мебел във всекидневната ви, големината на стаята и нуждите на домакинството. Понеже холната масичка се явява акцентът на интериора там, бихте могли да поръчате модел, който е лек и може да се премести лесно. В случай че обичате да похапвате нещо пред телевизора най-подходяща за вас е елипсовидната форма с повдигащ се плот.

Холна маса

Холна маса MONIKA – класически дъб налична в онлайн магазин Венус:

  • Модерна разновидност на изключително достъпна цена от 196лв;
  • Правоъгълна форма подходяща за обзавеждане на всекидневната;
  • Изработена от висококачествено MDF и закалено стъкло;
  • Цветът е класически дъб.

Богатото разнообразие на холни масички във Венус, позволява актуалните модели винаги да бъдат на цени, достъпни за всеки клиент. Препоръчваме ви също така да се абонирате за бюлетина и да следите всички намаления и промоции, за да се сдобиете с предпочетеният от вас модел на атрактивна цена. Не се лишавайте от този малък, но съществен акцент във вашия хол и декорирайте с много вкус.