Vikhelp – безразрушителни решения за откриване на течове

Точното и максимално прецизно откриване на течове е възможно  и без прилагането на остарели методи за къртене и безконтролни разрушения. Много малко традиционилисти – водопроводчици все още разчитат на къртача и чука за да стигнат до потенциалната авария. Но пък и съвременните потребители са наясно, че днес вече има много повече способи, при които разрухата  и материалните щети са напълно изключени. Имаме удоволствието да представим vikhelp.com – откриване на теч с най-нови способи, които не изискват свалянето дари на една плочка от банята ви. Иновативните ремонтни дейности не винаги следва да включват и къртачни дейности, което е основателна причина да се запознаете с новостите в сектора. Все пак никой не е застрахован от появата на такъв вид авария затова е добре да сте наясно с това какво да очаквате и кой да търсите за ниски разходи, минимални щети и бърза реакция.

Vikhelp – новаторството при откриване на теч

Разбиването на тавани, подови настилки, облицовки по стени вече са в миналото. Не само, че тези методи бяха изключително трудоемки, но и последствията от тяхното прилагане определено създаваха купища неприятности на домакинствата. Vikhelp има удоволствието днес да ви запознае с едни от най-добрите варианти за локация на скрити течове, при които основния замисъл е да:

  • Се спестят пари;
  • Да се установи точното местоположение на аварията;
  • Да се елиминират всякакви разрушения и къртене;
  • Да се спести време, което при Вик авариите е фактор за максимално бързо разрешаване на проблема.

Няма да ви губим времето, а започваме с представянето на едни от доказаните безразрушителни методи за откриване на скрити течове в домове, индустриални помещения, инфраструктура и т.нат.

  1. Термографско обследване. Този вид безразрушително локализиране на теч е известно още като термокамера. Тук на база температурните разлики между стените  и тръбите се извършва една рентгенова диагностика, която позволява да се установи мястото на теча с до 98% точност. А това несъмнено е една добра причина водопроводчиците от Vikhelp да прилагат този новаторски метод за работа;
  2. Ултразвукова диагностика. Това  е още един популярен метод за бързо установяване на проблем. с помощна на електромагнитни вълни се извършва шумово изследване на трасето и така се установява дали има теч и къде точно се намира. За целта е важно при този вид диагностика да сте наясно с правилата за работа с такъв тип апаратура с цел да не се допуснат неприемливи грешки;
  3. Без да е необходимо къртене се прилагат и така наречените ендоскопски методи за локация. Тук хирургичната намеса на водопроводчика се свежда до това с помощта на видеодиагностика в кухини и процепи на стените да стигне до възникналата ситуация и така да вземе решение за последващите мерки, свързани с отстраняването на теча.
  4. Трасиращ газ. Това е също ефективен  и напълно безопасен метод за откриване на теч. Смисъл на неговото прилагане е да се вкара във водопреносната система незапалим и нетоксичен газ под налягане, с чиято помощ се установяват местата на изтичане. Прилагането на този метод е по-ефективен за по-големи обекти или централен водопровод, тъй като се изискват повече умения и разходи от страна на екипите, провеждащи обследването.

Колко ще ни струва прилагането на тези новаторски методи

Бърз анализ на ситуацията показва, че само при факта, че не се прилага никакво къртене и разрушения вече сте спестили не малко пари. Vikhelp предлага на своите клиенти изключително атрактивни варианти за безразрушително откриване на течове, чиито цени варират от типа и квадратурата на обследваната площ.

Цените стартират от скромните 80 лв. за диагностика на мокри помещения и малки и апартаменти и достигат до 200-250 лв. за локация на течове в многоетажни жилищни сгради. възползвайте се от новаторските методи на най-добри цени за да сте спокойни, че разходите по ремонта на скрития теч ще бъдат сведени до минимални стойности.