Видове аспиратори за вграждане

Умни аспиратори

Колекцията от аспиратори за вграждане, които се предлагат в търговската мрежа са изненадващо разнообразни не само като метод на монтаж, но и съобразно дизайн, цена, принцип на управление. За да отговори на нуждите на своите клиенти представените от Мебели Арена – аспиратори за вграждане са класифицирани в отделни категории като целта е клиента да бъде максимално улеснен при своя избор. Ще ви запознаем с едни от най-често посещаваните от потребителите раздели, което е показателно за техния огромен интерес спрямо качествата и възможностите на уредите.

Според начина на вграждане

Три основни принципа на монтиране в някакъв тип повърхност се наблюдава при аспираторите за вграждане. Тъй като всяка една кухня се отличава със своята спецификация то е важно да отбележим, че се касае именно за постигане на оптимално добри интериорни ефекти, които да удовлетворят домакинството.

По критерий начин на вграждане и интегриране можете да изберете измежду:

  • Аспиратор за вграждане в шкаф. Много масово приложима тенденция, при която реално сте прибрали аспиратора в шкаф. По този начин оборудването е оптимално дискретно, а и освен това значително се намалява шума при работа на мотора;
  • Таванен тип. Това са мощни решения, които са изключително атрактивни и все по-често използваеми в модерни интериори. Те перфектно освежават въздуха, а освен това не отнемат пространство от работната кухненска площ. Автоматизирани са и се включват винаги при дори най-минимално ниво замърсеност на въздуха;
  • За плот. Ето това са високи технологии, които се отличават със свръх дискретност. Дори няма да заподозрете, че такъв вграден аспиратор съществува докато не стартирате работен режим.

Според начина на управление

аспиратори

Ако вградените в шкаф и плот могат да се докоснат и да бъдат стартирани съответните режими механично или сензорно то при таванните модели се разчита именно на чувствителните сензори, които са толкова умни, че сами преценят когато въздуха в стаята се нуждае от освежаване.

Високотехнологични и съвременни модели аспиратори за вграждане са налице з почитателите на решения, които са дискретни, мощни и оптимално тихи. А що се отнася до настройването на режимите за работа то според начина на манипулиране от Мебели Арена представят богат асортимент от интересни концепции като:

  • Модели с механичен контрол;
  • Със сензорно управление;
  • Настройване с дистанционно;
  • Умни аспиратори, които сами започват да работят, когато засекат замърсяване на въздуха.

Не отлагайте избора на качествен уред, който ще удовлетвори вашите ежедневни домакински занимания. Изберете високите технологии и инвестирайте в удобен за кухнята си вариант с помощта на онлайн платформата, от която да поръчате с един клик.