Тротинетката е мечтаната играчка – как да изберем подходяща

В последните години всички малчугани мечтаят да притежават тротинетка. Независимо от своята възраст те се увеличат по това забавно занимание, което е много подходящо за летните месеци. Fun Smart Toy ще намерите в онлайн магазин mybee.bg. Разнообразието е толкова голямо и е напълно възможно всеки да се обърка при избора. Преди покупката на този така желан подарък от децата е добре да получите малко ценна информация.

Какъв тип тротинетка за деца да предпочетем

Първото върху което трябва да помислите е къде ще бъде карана тротинетката. До голяма степен това зависи и от възрастта на самото дете. За най-малките моделите са изработени с три колела за да може да се приучат на баланс. Родителите харесват много и моделите, които имат място за сядане – така детето по-лесно привиква към движението. След това седалката може да се отстрани и тротинетката се превръща в модел микро мини. За по-големите деца и възможностите са повече. В градски условия специалистите от mybee.bg препоръчват сгъваеми модели от PVC и PU колела. Този вид се слави със своята устойчивост и дълъг експлоатационен живот. Когато поръчвате определен модел не бива да пропускате и въпроса за височината на кормилото.

Ръкохватките на детските артикули mybee.bg обикновено са над 50 см. Позицията не трябва да бъде нито твърде ниска, нито твърде висока за да спазим изискването за безопасност.

Изберете тротинетка mybee.bg според възрастта на малчугана

В каталога на търговеца ще откриете целия асортимент разделен в под категории съобразени с възрастта на малчуганите.

детска тротинетка

Ще се спрем на трите основни:

  • За възраст между 2 и 5 години – поръчайте модел на три колела. Те са по-стабилни и в същото време достатъчно маневрени;
  • За възраст между 5 и 6 години – вече са подходящи скутери mybee.bg с две колела. Нека кормилото де регулиращо се за да използвате артикула по-дълго време;
  • За възраст между 6 и 13 години – опитът вече е по-голям и затова може да се вземе модел развиващ висока скорост.

Дайте възможност на малкото съкровище да разгледа предложенията в онлайн магазин mybee.bg и да участва в избора.

Карането на скутер е полезно, защото развива и оформя мускулатурата на цялото тяло. Помага да се развият и затвърдят полезни двигателни умения. Учат на баланс и координация, като в същото време са забавни по един здравословен и много приятен начин. Това средство е предпоставка да се прекарва повече време навън с приятелчета и да се движат активно. Поръчайте онлайн този красив и функционален аксесоар и доставете щастие на най-малките.