Как да открием красива и практична секция за хола

модулна секция

Ако ви е направило впечатление голяма част от мебелните магазини имат отделна категория само с холни секции. Тази мебел е много важна за интериора в дневната и съответно разнообразието от модели което откривате е впечатляващо. Едва ли има дом в който да отсъства подобна мебел под една или друга форма. С времето артикулът претърпя различни дизайнерски промени и днес имаме много по-разнообразни вариации. Разгледайте актуалните оферти в каталога на venus.bg и преценете кой от тях ще направи холът ви перфектен. Качеството на изпълнение също е на много високо ниво и конструкциите са достатъчно стабилни и устойчиви.

Важно ли е какъв модел холна секция ще купим

Ако искате да обновите дома си това ще стане много лесно с покупката на нова секция. Може да изберете между по-минималистичен или по-обемен вариант в зависимост от това колко вещи имате за съхранение и с какво място разполагате. Много потребители поръчват най-модерната версия, а именно модулната. Такъв вид секция ще направи пространството много раздвижено и оригинално, защото сами определяте къде да бъдат монтирани отделните части. Може да поръчате само толкова колкото ви трябват и да направите личен проект за монтаж. По-големите конструкции включват допълнителни гардероби.  Това е много полезно когато нямате достатъчно място за подредба.

Подобен артикул е конструиран, за да ви бъде удобен и да го използвате с удоволствие в ежедневието, а също така и да бъде своеобразна декорация. Venus.bg представя един нов модел. Холна секция Аризона – Дъб марон/Дъб норте – ширина 280 см – с LED осветление, витрини и гардероб:

секция

  • Секция „Аризона“ е готов комплект за обзавеждане на хол или дневна;
  • Шкаф за телевизор с клопваща вратичка и ниши;
  • Шкафче с витрини, LED осветление, вратички и рафтове;
  • Гардероб с две крила, лост и рафт;
  • Етажерка с рафтче и клопваща вратичка;
  • Моделът е оборудван и с крачета с регулираща функция.

Стилна и елегантна холна секция, благодарение на която ще оформите мечтания интериор.

Модерни функционалности от които да се възползваме

Мебелите за хол предлагат много и различни удобства, които ще оцените, ако поръчате подобен модел онлайн. Вратичките и чекмеджетата притежават механизъм за плавно отваряне и затваряне. Този артикул се използва доста интензивно всеки ден и е важно да не чуваме непрестанно скърцане и тракане на вратички. Друг важен момент е присъствието на атрактивното LED осветление. То винаги прави силно впечатление в по-късните часове от денонощието, когато може да създадем приятна и отпускаща атмосфера. Със сигурност подчертава красивата конструкция и прави обстановката различна. Изберете да поръчате нещо толкова интересно и съвременно и ще имате прекрасно обзаведено жилище.