За подмладяващите терапии и колко ни струва това да бъдем красиви

Борбата с бръчките винаги е била една от болните теми за дамите. Когато си в разцвета на младостта сякаш не мислиш за отпускането на кожата, загубата на еластичност и първите бръчки, но след 30-те, а често  и по-рано появата на фини линии започва да ви притеснява. Използването на висококачествена козметика не винаги дава резултати. Освен да постигнете подобряване на хидратацията на кожата едва ли дори най-скъпия крем за лице ще успее да ви удовлетвори с магическите си качества. За сметка на това естетичната дерматология успява да ни покаже една доста различна възможност, която не само е с моментални резултати ,а определено е ключова и по отношение на безопасност и безболезненост. Дерматолозите от Мирабел Бургас ни представят най-ефективната възможност за бързо подмладяване се най-новите и клинично безопасни иглени терапии – ботокс и мезотерапия.

Колко струва това да изглеждаш млад

За ад сме винаги млади полагаме доста грижи. Посещението в козметичните салони е първата стъпка, която предприемаме с цел да заличим появилите се следи от времето. Не винаги тези методи за разкрасяване, подмладяване и освежаване на кожата обаче дават ефективни резултати, тъй като е важно да се провокира регенериране, а понякога дори е нужна и хирургична намеса за това. Има и вариант, който не само ще ви струва по- достъпно като цена, а също така резултатите са видими, мигновени и удовлетворяващи. Мирабел представя на своите клиенти най-добра за терапията ботокс цена Бургас, която се извършва в клиниката по естетична дерматология.

Ботокс е известен метод за придаване на плътност на кожата и подобряване на бръчките и увисването, при който се инжектира ботолин в засегнатите зони. Ефективността на терапията е в това, че може да се приложи в различни зони на лицето, а резултатите са моментални. Странични неблагоприятни резултатит при ботокс терапиите за премахване на бръчки не са познати особено в случай, че се прилагат от опитен лекар дерматолог.

Наред с това ще ви запознаем с още приоритети на този бърз вариант за подмладяване, от който можете да се възползвате в клиника Мирабел Бургас:

ботокс
  • Безболезнена иглена процедура;
  • Временен ефект в рамките на6 месеца;
  • Напълно безопасен;
  • Повлиява ефективно всякакви несъвършенства и появили се линии по лицето;
  • Добра и достъпна цена;
  • Напълно безопасен метод за изглаждане и заличаване на несъвършенствата.

Само за пример като изгодна цена, която щ платите за поставяне на ботокс ще споделим, че скулптурирането на различни зони по лицето с ботокс ще ви струва само 600 лева, което за подмладяваща терапия е наистина най-ниската за такъв вид процедури цена.

Що е то иглена мезотерапия

Докато при ботокса имаме чисто естетични корекции то при иглената мезотерапия ангажимента на дерматолога е да активира процесите на регенериран и подхранване на кожата. В Бургас мезотерапия се предлага като разкрасителна и подмладяваща процедура от екипа на Мирабел. В клиниката използват този терапевтичен метод, при който се инжектират в кожата различни подобрители, които са с естествен произход и основната им цел е да:

  • Хидратират;
  • Стимулират образуването на колаген и еластан;
  • Да структурират тъканта и да я подхранят;
  • До стимулират образуването на нови клетки.

За да се постигне този ефект при тази инжекционна терапия се поставят  засегнатите участъци хиалурон, комплект от витамини и минерали както и друг вид мултиелементи, чиято роля в повишаване на еластичността и регенерирането на тъканите е ключова.

Мирабел Бургас прилагат мезотерапията не само като метод за подмладяване, а също така и като средство за лечение на акне, кожни проблеми, алопеция, при стрии или целулит, при тъмни кръгове около очите и други. Изключително благоприятен е метода, тъй като е безболезнен и има множество положителни показания върху третираните участъци. Ако търсите безопасен и безболезнен начин да се отървете от бръчките и други естетични несъвършенства то мезотерапията определено ще ви изненада с положителните си ефекти.