Пътешествията Ви носят истинско щастие? А подготвени ли сте финансово за тях

Европейските дестинации винаги са били притегателна точка за любителите на вълнуващите пътешествия. Те са красиви и различни, а посещавайки ги, ние виждаме не просто забележителности и културни ценности, но и се докосваме до цял един нов свят, за който само сме предполагали, че съществува.

Към днешна дата можете да пътувате свободно из Европа, без дори да отделяте и много средства за целта. Съществуват някои авиокомпании,  които могат да Ви предложат страхотни решения – бюджетни и неустоими. Няма как да ги подминете с лека ръка, защото те ще Ви подканват да им обърнете внимание, също както и да се възползвате от тях още днес.

С коя авиокомпания да летим

Небостъргач, Сингапур, Небе, Синьо, Сграда
самолет

Определено няма да Ви е лесно с коя компания да посетите мечтаната от Вас дестинация отвъд границите на страната, защото изборът е наистина голям, а на Вас Ви се налага да сравнявате цени, да проучвате маршрути, а и да разберете какво споделят феновете на трансграничните пътувания. За намирането на евтин билет, е нужно да следвате някои определени стъпки, които ще Ви отведат до търсената оферта:

 • Опитайте се да резервирате полет доста преди датата на отлитане;
 • Заложете на бюджетна компания като Ryan Air;
 • Изберете заобиколни маршрути, ако това няма да Ви създаде дискомфорт;
 • Не пътувайте по време на големи празници, които се честват навсякъде в Европа;
 • Допитайте се до близки и познати, които редовно използват авиолиниите.

Няма спор, че пътуването със самолет не може да бъде организирано за ден-два. За целта е нужно доста повече време, което да инвестираме в подробно проучване на наличните оферти. Летища и авиокомпании има най-различни – кой вариант ще изберем ние, зависи както от досегашния ни опит с придвижването по въздух, така и от офертите, които са стигнали до нас.

Ryan Air

Летище, Транспорт, Жена, Момиче, Туристическа, Пътуване
летище

Ryan Air е ниско тарифна авиокомпания, която все по-вече хора предпочитат в наши дни. Тя предлага на всички свои пътници едно добро съотношение цена/удобство/бързина, което е и основаната ни цел при търсенето и резервирането на полет. Достигнете до желаната от Вас европейска дестинация за броени часове, плащайки една разумна цена за целта. Извършете Вашата регистрация онлайн (check-in), наслаждавайки се на всички екстри и удобства, които авиокомпанията има да Ви предложи.

С Ryan Air ще можете да летите до ключови туристически дестинации в Европа като:

 • Лондон;
 • Рим;
 • Милано;
 • Дъблин;
 • Венеция;
 • Неапол;
 • Атина и др.

Във всеки един от тези града ще видите места и забележителности, които ще спрат дъха Ви със своята архитектура и безгранична красота, очакваща Ви зад всеки ъгъл. Пътувайте изгодно, удобно и евтино, и още днес резервирайте своя билет от Ryan Air.

Какви са предимствата на самолетните пътувания

Облаци Залез, Самолет На Пътуване, Залез, Самолет
полет

Със сигурност бързината е първата причина, поради която трябва да изберете пътешествията със самолет пред всички останали. Придвижването по въздух ще Ви осигури достигане на европейската дестинация за 2-3 часа, а не за ден или дори два, в случай, че сте предпочели да изберете автомобила си за следващото семейно или соло пътуване.

Днес е много популярно да се използват авиолиниите, тъй като този бранш е силно развит, а специалистите са помислили за абсолютно всичко, от което пътуващият би могъл да се нуждае:

 • Паркинг за автомобила, с който сме дошли до летището;
 • Специални помещения във free зоната, в които да прекараме пълноценно времето си до полета;
 • Магазини, заведения и стаи за VIP пътници – всичко това е на Ваше разположение, за да бъде престоят Ви на летището приятен;
 • Безплатни храна и напитки по време на полета;
 • Трансфер до хотела при интерес и др.

Доверете се изцяло на Ryan Air и запомнете, че тази авиокомпания е сред най-търсените и предпочитаните в последно време. Тя може да Ви осигури един незабравим полет, който в допълнение ще е и евтин. Не пропускайте шанса да летите по възможно най-добрия начин, а почивката Ви да бъде съвършената от началото до самия й край.

Как да резервираме билет

Летище, Пътници, Лица, Бизнес, Полет, Хора, Транспорт
отпътуване

Всяка авиокомпания предлага различна онлайн платформа, която да използваме, за да резервираме самолетен билет. Някои оператори изискват веднага да заплатим билета си, докато други предоставят някакъв срок, в който да извършим банков превод или да извършим плащане с карта. От значение е и колко дни остават до пътуването.

Повечето от ниско тарифните авиокомпании като Ryan Air изискват предварително издаване на бордна карта, която да предоставим при чекиране. Онлайн регистрацията се извършва в указания от компанията срок, като ако не я направим, ще бъдем допълнително таксувани, когато сме вече на летището. Не допускайте това да се случи и организирайте полета си предварително. Спестете си главоболията.

Има ли начин да грабнем супер оферта

Boeing, 747, Пътнически Самолет, Самолет, Самолети
авио оферта

За никой не е тайна, че колкото по-рано резервираме полет, толкова по-голям е шансът да платим по-малка сума пари. Но колко от нас имат възможност да организират ежегодната си почивка месеци по-рано? Отпуск, ангажименти, деца – всички тези фактори са силно влияещи на датата за отпътуване, която понякога се оказва повод за разгорещени дебати между членовете на фамилията.

Бизнес пътуванията са друг въпрос. Те в повечето случаи се организират в последния момент, като при тях е почти невъзможно да се грабне някоя ексклузивна оферта, поради ранната дата на резервация. Ако обаче не става дума за командировка, а за екскурзия с цел развлечение, се опитайте да не пътувате около празници или през уикенда. Само по този начин шансът да платите по-малко се увеличава.