Орофар – широкоспектърен продукт за болки в гърлото

Орофар

Болките в гърлото могат да бъдат причинени от различни патогени. Предвид това, че това е част от човешкото тяло изложена на огромен риск от вирусни и бактериални инфекции е важно да разполагате с лекарствен продукт, който при необходимост да бъде приложен. В аптечната мрежа ще откриете различни варианти за ефективно лечение на болката в гърлото, но доста широк интерес напоследък се наблюдава именно към Орофар. Спреят и таблетките за смучене са приложими за успокояване на болката и справяне с възпалението в устната лигавица. Какво е необходимо да знаете за продукта предстои да разберете от днешната публикация.

Продукт с широк спектър на приложение

Специфичното  при болките в гърлото е това, че могат да бъдат предизвикани от:

 • Вирусни инфекции;
 • Бактериални инфекции;
 • Силно говорене;
 • Неблагоприятна среда;
 • Климатични условия;
 • Алергии;
 • Други патогени.

Ако търсите универсално решение за всички тези причинители то определено Орофар е вашето решение, от което да се възползвате. Продукта притежава бактерицидни, фунгицидни и вируцидни свойства. Показва много добра клинична картина при лечение на възпалителни процеси в устната кухина и гърлото. Такива могат да бъдат фарингити, ларингити, тонзилити, стоматити, афти, гингивити. Освен това много стоматолози препоръчват Орофар и като превантивна мярка за образуване на зъбен камък.

Самото лекарствено изделие се предлага без лекарско предписание, което дава възможност да бъде закупено и онлайн. Именно поради широкия спектър и обхват на приложение потребители го предпочитат като универсално решение, благодарение на което успяват да си осигурят оптимална ефективност при проблеми с устната лигавица и кухина. За да се отървете от болката при зачервено и възпалено гърло няма как да не прибегнете до Орофар, тъй като медикамента гарантира бърз обезболяващ ефект и намаляване силата на инфекцията.

Състав

https://aptekifenix.bg/lechenie-i-terapiya-hranosmilatelna-sistema/orofar

Не е необходимо да подчертаваме, че преди да пристъпите към приложение на Орофар е необходимо да се запознаете с листовката за пациента. Тук точно и детайлно са описани всички подробности, които се отнасят до състава, дозировката и потенциалните рискове от странични ефекти.

По отношение на състава спрея за устна лигавица съдържа бензоксониев хлорид и лидокаинов хидрохлорид. Ако сте с доказана алергия към някоя от съставките не прилагайте като средство за лечение продуктите. Това може да навреди на здравето ви и да предизвика сериозни алергични реакции, които се изразяват в:

 • Задушаване;
 • Обриви;
 • Сърбежи по тялото;
 • Замайване;
 • Загуба на концентрация и други.

Решаващо е да се информирате относно всичко онова, което би дало отражение върху здравословното ви състояние. Все пак от съществено значение е да облекчите безопасно и сигурно болката, а не да рискувате да усложните ситуацията. Приоритет за всеки пациент е да използва само такива лекарства, които биха дали положителен ефект и биха допринесли за неговото отлично здраве и пълноценно възстановяване.

Спазването на мерките за безопасност от листовката за пациента са аспектите, които ще ви гарантират отлично здраве, сигурност и удовлетворение от приложения курс на лечение. Срока на приложение както и дозировката се определя от лекар или съобразно преценката ви според описаната информация на опаковката на лекарствения продукт.

Защо Орофар?

Споменахме, че в аптечната мрежа има богат избор от различни типове продукти, които са предназначени за лечение на устната кухина. Но предвид това, че продуктите на Орофар са с такъв широк обхват на приложение и определено дават много добри резултати в кратък период от време то това идва да покаже, че имате на разположение огромен ресурс от опции и възможности, които се характеризират с огромен потенциал по отношение на вашето здраве.

Продуктите са висококачествени, даващи положителен ефект срещу различни патогени, а цените са поносими предвид това, че с минимален прием си гарантирате пълно оздравяване. Най-изгодни оферти ви очакват в онлайн аптека Феникс, от където можете да поръчате лекарството с един клик.