Важен ли е дизайнът на новия ни офис стол

стол еко кожа

Всяка една мебел, която присъства в офиса на фирмата е важна както със своята функционалност, така и с външния си вид. Обзавеждането трябва да бъде съчетано стилно и елегантно, като вече има достатъчно предложения в търговската мрежа. Най-важният акцент в работната офис среда е столът. За служителите, които прекарват по осем и повече часа на ден пред компютъра е важно на какъв артикул са разположени. Тук също трябва да се стремим да изберем добър дизайн и визия, съчетани с перфектни механизми и ергономичност. Кожени офис столове ще намерите в каталога на онлайн магазин Venus.bg.

Защо да изберете кожен модел

Вече споменахме, че дизайнът на офис оборудването е много важен за цялостния имидж на фирмата. Определено, когато купувате директорски офис стол е за предпочитане той да бъде с кожена тапицерия, тъй като тя придава повече лукс и елегантност. Съчетава се с различен стил и цветове и винаги изглежда респектиращо. Директорските офис столове са проектирани за управленския състав и шефовете, така че е съвсем нормално да бъдат облечени във висококачествена кожена тапицерия. В каталога на търговеца ще откриете и разнообразни цветове спрямо вкуса на клиентите. Отличават се обаче класическите – като черно, нюансите на кафявото, сиво и бяло. Venus.bg е селектирал за вас следния модел. Президентски стол Carmen 5009 с подлакътници Еко кожа – Крем:

офис стол

  • Президентски стол Carmen 5009 е изработен изцяло от еко кожа с широка седалка осигуряваща максимален комфорт, благодарение на мекия пълнеж;
  • Моделът има много функции, което го прави подходящ както за дома, така и за работното място;
  • Разполага с люлеещ механизъм, функция за коригиране на височината и иновативна „лумбална опора“, позволяваща на седалката да се наглася допълнително за максимален комфорт;
  • Може да се заключи след избора на съответната позиция.

Красив и стилен артикул, който би се вписал в различна работна среда. Той ще допълни интериора перфектно и ще внесе нотка лукс.

Да поръчаме ли директорски  стол онлайн

В интернет пространство ще откриете огромно количество модели с качествена тапицерия, която е изключително износоустойчива и мека. Когато артикулът не е за нашия дом, а за работния офис трябва да се погрижим и за почистването, а модерната еко кожа дава тази перфектна възможност. Тя много се доближава като характеристики до естествената, приятна е на допир и не запарва след дълго седене. В интернет магазина може да откриете моделите в широк ценови диапазон, което ще ви позволи да се съобразите с бюджета си и да поръчате възможно най-доброто.