Кои са най-търсените и предпочитани модерни холни маси?

холна маса

Много домакинства са изправени пред проблема, как да обзаведат малкият апартамент, така че той да стане уютен и функционален. Този ефект най-лесно може да се постигне чрез практичните съвременни мебели, които са специално конструиране да се използват по различни начини. Ако искате интериорът на всекидневната да е модерен и удобен ви препоръчваме да разгледате оригиналните холни маси с повдигащ механизъм на магазин Венус. Те са отличават от останалите модели, защото предлагат множество удобства на хората, които ще се хранят в тази зона.

Какви са плюсовете от покупката на холна маса с повдигащ механизъм?

При положение, че жилището ви е по-малко и не разполагате със специално обособена трапезария, е най-разумно да инвестирате практична и многофункционална мебел с повдигащ механизъм. Съвременните холни маси с повдигащ механизъм се открояват сред останалите дизайни, защото лесно се трансформират от малка и декоративна мебел в трапезна.

Спокойно бихте могли да се храните в дневната пред телевизора, без това да ви създава какъвто и да било дискомфорт. Артикулите никак не са скъпи, предвид това че могат да се използват по два различни начина. Много от холните маси с повдигащ механизъм разполагат и с разтегателен такъв. Дори да ви дойдат гости ще ги настаните добре и всеки ще се чувства достатъчно комфортно.

Мебелното производство се промени много в последните години и производителите се стараят да удовлетворят всички изисквания на потребителите. Обзавеждането се изработва от качествени и здрави материали, предлага необходимата стабилност и клиентите остават доволни от покупката. В сайта на Венус е наличен следния модел. Холна/Трапезна маса Сити 6216 – Венге с повдигащ механизъм:

  • „Сити 6216“ е холна маса с разтегателен и повдигащ механизъм;
  • изработва се от висококачествено ПДЧ 18/25 см;
  • цветовете са по ваш избор;
  • елегантна и красива мебел която ще ви създаде нужния комфорт в дома.

Помислете за удобството да организирате подредбата на най-използваната стая в жилището по този функционален начин.

Как да комбинираме новата мебел с обстановката в хола?

Дизайните на тези артикули са съобразени с това да подхождат на класическия и модерния интериор. Това се случва благодарение на материалите, които се използват в изработката, а именно висококачествени мдф и пдч плоскости. Мебелите направени от тях винаги изглеждат луксозно и стилно, имат гланцирано покритие и се поддържат чисти много лесно.

За разлика от дървесината, която е много скъпа mdf и пдч материалите са по-евтини и могат да се предложат в най-различни разцветки. По този начин лесно ще ги синхронизирате с дивана и секцията в дневната. Изберете подходящ модел от интернет каталога и създайте интериора, за който винаги сте си мечтали.