Има ли значение, какъв вид мебели ще използваме в спалнята?

спалня

Важно да сте отговорни към избора на ново обзавеждане, защото то определя интериора и вашето усещане, когато сте си у дома. Всяка от стаите трябва да бъде оборудвана с функционални и красиви мебели, отговарящи на вашия вкус и изпълняващи конкретна роля. За стаята, в която си почивате и спите ви предлагаме да изберете комплект спални с матрак Венус. Този вид интериорни решения са предпочитани от потребителите, заради удобството което дават и разумните цени онлайн. Не се налага сами да комбинирате отделните части, за да постигнете желания дизайнерски ефект.

Какви са важните предимства на спалните комплекти с матрак?

Всеки знае, какъв вид мебели трябва да присъстват в помещението, където се спи и се подреждат дрехите. Ако търсите поотделно легло, нощни шкафчета, гардероб и скрин това ще ви отнеме прекалено много време и енергия. Отделните модули трябва да си подхождат напълно, да са изработени в един стил, цвят и от идентични материали. Спалните комплекти включват още и матрак, който е доста специфичен продукт. От него зависи да спите комфортно и да се събуждате наистина отпочинали. Важно е да бъде качествен и в правилните размери спрямо рамката на леглото.

Ако изберете да инвестирате в подобно обзавеждане в комплект, ще получите всички елементи наведнъж и стаята, която обновявате ще изглежда перфектно. В каталога на Венус може да научите подробности за следния модел. Спален комплект Империал с матрак и подарък възглавници – 160/200 см, Дъб крафт бял / Океан:

  • спален комплект с матрак „Империал“ е стилно и функционално решение за обзавеждане на всеки дом;
  • този модел е съставен от легло с матрак, тапицирана табла с кадифе и кристални камъни;
  • две нощни шкафчета с дръжки с орнаменти;
  • гардероб с две плъзгащи врати и огледало;
  • за изработката на мебелите се използва висококачествено ПДЧ 18 мм.

Оригинален спален комплект с матрак, който ще промени облика на апартамента ви и ще го направи значително по-модерен и удобен.

Защо присъствието на скрин е от такова значение?

Тази добре позната мебел, има основна роля за удобството в любимата ви спалня. Притежава освен практически и декоративна функция, тъй като се явява своеобразен балансьор между големите артикули легло и гардероб. Скринът изглежда по компактен, но в същото време е изключително удобен за съхранение на тънки дрехи и бельо. Големите чекмеджета са снабдени с механизъм за плавно отваряне и затваряне.

Ще разполагате и с голям функционален плот, подходящ за поставка за телевизор или за тоалетка. Изберете подходящо място за скрина така, че да се използва безпроблемно и да изглежда достатъчно естетично.