Удобно ли е да обзаведем спалнята с готов мебелен комплект?

комплект за спалня

Вълнуващо е да избирате ново обзавеждане и да направите някаква интериорна промяна в дома си. Едно от важните помещения си остава това, в което спите и съхранявате дрехите си. Важно е мебелите, които ви заобикалят да са практични с красив дизайн и подбрани с вкус. Днес модерни са красивите спални комплекти с матраци Венус. Това обзавеждане е актуално, защото ви осигурява всички необходими елементи наведнъж дори включва матрак. Благодарение на всичко това се настанявате много по-бързо и не губите време в подбор на различни мебели. Цената също е разумна дори и по луксозните модели могат да се намерят изгодно онлайн.

Защо да инвестираме в модерни мебели съчетани професионално?

Ако мебелите в спалнята вече ви се струват амортизирани и недостатъчно красиви, е добре да помислите за нещо по-актуално и стилно. Спалните комплекти с матрак могат да бъдат в най-различни дизайни и цветове, което ще ви даде шанс да изберете според личния си вкус и предпочитания. Мебелите, които се съдържат в тях са подбрани много добре, за да ви гарантират необходимото пространство за подредба на дрехи и вещи както и зона, в която да спите. Обикновено спалните комплекти включват легло, нощни шкафчета, гардероб и скрин.

Това че получавате допълнително матрак, е сериозно удобството понеже тази вещ е по-скъпа и не се избира никак лесно. От магазин Венус ще ви запознаят подробно с един прекрасен модел. Спален комплект Адоре с матрак и подарък възглавници – 160/200 см, Дъб крафт бял / Дъб сонома:

мебели за спалня
  • спален комплект „Адоре“ е модерно и практично предложение за обзавеждане на спалня;
  • този модел е съставен от: спалня с матрак 160/200, табла и повдигащ амортисьорен механизъм, осигуряващ достъп до подматрачното пространство;
  • две нощни шкафчета;
  • гардероб с две плъзгащи врати, лостове и рафтове;
  • обзавеждането се предлага с ПДЧ 18 мм, в цветовете Дъб Крафт Бял/ Дъб Сонома.

Модерен спален комплект, който ще ви позволи да се настаните бързо и да се чувствате наистина комфортно.

Мебели в какви цветове да изберем за спалнята?

Това е важно решение, понеже ще използвате обзавеждането дълго и то не бива да ви омръзне. Нормално е да се съобразите с личните си вкусове и предпочитания, но ви съветваме да заложите на по-свежи и светли тонове. Понеже артикулите са обемни, това ще ги накара да изглеждат малко по-елегантни. Светлите цветове ще допринесат за това да имате усещане за простор. Последните години е тенденция хората да харесват дори мебели в бяло.