Каква трябва да бъде идеалната кухненска маса?

трапезна маса

Да избираме и инвестираме в нови мебели изглежда вълнуващо, но когато ни престои подобна голяма покупка със сигурност сме объркани. Това се дължи главно на разнообразието, което предлагат в момента производители и търговци. Моделите са изключително стилни на външен вид, освен това са и здрави, устойчиви и с допълнителни функции. Ще споменем трапезарията и масата, която присъства там, защото това е ключово място за удобството на цялото семейство. Може да разгледате нови и актуални модели в сайта https://www.venus.bg/маси-и-столове/маси-за-кухня. Ще ви дадем и няколко конкретни съвета за това, как да изберете подходяща мебел.

Кои модели кухненски маси са най-предпочитани?

Ако сте решили да купувате нещо подобно ви съветваме да се насочите към актуалните модели, които ще бъдат такива максимално дълго време. Подобна покупка не се прави често и е важно добре да премислите различните възможности.

Потребителите продължават да търсят и харесват традиционните продълговати кухненски маси, направени от дървесина или МДФ. Те са практични, поддържат се лесно и внасят много уют в помещението. Другите харесвани модели са модерните, които вместо крака притежават по-различен вид основа, която е здрава и изглежда много оригинално.

Обикновено се прави от надежден метал, а основата е елегантна от МДФ. Важно е да обърнете внимание на размерите и формата на плота, за да го синхронизирате с параметрите на помещението и столовете. Магазин Venus.bg ще даде един конкретен пример. Кухненска маса Вики 3 – 150 см., Венге/Бял:

  • Кухненски модел „Вики 3“ се предлага в различни цветове, чрез които ще можете да го съчетаете с интериора на Вашия дом;
  • цветът е бяло и венге;
  • правоъгълен плот, който е изключително удобен за трапезария в същата форма;
  • изработката и цветовете позволяват да я комбинирате с много модели трапезни столове.

Качествена мебел в красив съвременен дизайн, която ще направи домът ви елегантен и ще създаде много удобства.

Как да съчетаем кухненската маса със столовете?

Когато купувате подобна мебел, задължително трябва да мислите и за столовете, които ще бъдат разположени около нея. Те се използват заедно и задължително трябва да си подхождат по дизайн или материал на изработка. Размерите и формата също са от значене, за това разгледайте различните възможности преди да се спрете на нещо окончателно. Интериорните дизайнери не отхвърлят възможността да вземете друг стил кухненски столове, но тогава трябва да сте особено внимателни, за да не се получи кичозна и странна обстановка. Ако искаш да направите нещо по-различно и оригинално може да съчетаете класическа трапезна мебел и тапицирани модерни столове.