Как да изберем модерно и красиво легло за детската

легло кола

Всеки родител иска да направи детето си щастливо, а първото за което се сеща разбира се е обзавеждането на детската. В момента производителите предлагат наистина уникални предложения, които ще направят помещението много различно и най-вече атрактивно. Децата се впечатляват силно от визията на мебелите, а интересните модерни легла-коли със сигурност са нещо което ще ми допадне изцяло. Мебели Венус ви предлагат подобни модели, които може да поръчате онлайн в удобно за вас време. Освен, че са много впечатляващи като визия те се предлагат в най-различни варианти, като цветове и дизайн.

Да поръчаме ли модерно легло-кола

Децата прекарват голяма част от свободното си време в тяхната стая и мебелите трябва да им харесват, за да се чувстват максимално комфортно. Подобно легло-кола ще направи игрите още по-забавни и те ще могат да включат един толкова важен и функционален артикул в забавленията си. Моделите са изработени изключително стилно и производителят е наблегнал на всеки един детайл. Леглото-кола има врати, които се отварят, кожени седалки, гуми, различни светлини и звуци което го правят невероятно атрактивно. Изборът между спортни автомобили и полицейски е възможност да удовлетворите предпочитанията на малчугана. Венус предлага един от новите модели, които може да поръчате още сега. Детско легло спортна кола Forza 2 90/190 тип сандвич – бяла – с подматрачна рамка, светещи фарове и спойлер:

легло

  • Двойно детско легло „Forza 2 „ е с форма на спортна кола, идеално решение за малки помещения;
  • Има осветление на фаровете, което се активира с бутон, който се намира на предния панел и спойлер;
  • В прибрано състояние моделът е единичен, подходящ за еднолицев или двулицев матрак размери: 90/190 см;
  • При разгъване долното може да се вади отляво или дясно, като се дърпа напред и артикулът става два персона;
  • Може да се ползва и като чекмедже;
  • Леглата са с включени подматрачни рамки;
  • Ръбовете са със заоблена форма за да се избегнат острите ръбове.

Моделът може да се използва без проблем и от две деца, което е изключително практично, ако обзавеждате по малко помещение.

Важно ли е качеството на изработка

За направата на модела е използвано висококачествено ПДЧ с подходяща дебелина. Различните детайли по визията на колата са изработени от PVC и ABS пластмаса. Всичко по конструкцията е безопасно за малчуганите и са спазени необходимите технически изисквания. Инвестирате в една добре изработена мебел, която ще ви служи доста дълго време. Подобен артикул няма скоро да омръзне на малчугана, затова и тази покупка безспорно си заслужава.