Защо да обзаведем спалнята с готов комплект включващ матрак?

Интериорът на спалнята е по-специален от този на останалите стаи в жилището. Това е зона, в която спите и си почивате не влизат външни хора и мебелите трябва да отговарят изцяло на вашия вкус. Ако сте решили да направите промяна в дома си и да купите ново обзавеждане, препоръчваме да се насочите към актуалните оферти онлайн. Практичният спален комплект с матрак 144/190  venus.bg е добро решение, чрез което ще се настаните по-бързо в стаята и няма да губите излишно време в търсене на правилни мебели.

Какви причини ще ни насочат към спалните комплекти с матрак?

Не случайно ви препоръчваме този тип обзавеждане, тъй като то ще ви излезе най изгодно от финансова гледна точка. Когато купувате мебелите една по една, плащате тяхната стойност и така общата сума която ще дадете за обзавеждането на спалнята става по-висока. Комплектите с матрак от друга страна се изработват в една продуктова гама, изглеждат красиво и елегантно, а цената им е повече от разумна. Не трябва да забравяме, че са качествени и добре изработени, ще ви служат без проблем дълги години и ще останат все така стилни.

Към обзавеждането търговецът ви предлага и матрак, който е съобразен с размера на леглото. Това е перфектна оферта, тъй като няма да го търсите отделно и да се тревожите дали сте открили правилния. Комплектите за спалня са в различен дизайн и така семейството ще намери точно модулите, които отговарят на предпочитанията им. От каталога на Venus.bg бихте могли да поръчате лесно следния модел. Модерен комплект Аполо с матрак и подарък възглавници – 160/200 см, Дъб сонома:

мебели за спалня
  • мебелен комплект „Аполо“ е функционално решение за обзавеждане на всяка спалня на достъпна цена;
  • комплектът включва легло с матрак 160/200, табла и повдигащ механизъм, предоставящ достъп до пространството отдолу;
  • две нощни шкафчета;
  • гардероб с три врати с две чекмеджета;
  • скрин с шкаф и четири чекмеджета;
  • за изработката на модела е използвано ПДЧ 16 мм.

Прекрасно обзавеждане, създаващо усещане за уют и готово за използване на момента, благодарение на наличния матрак към него.

От значение ли е присъствието на скрин в спалнята?

В модерното обзавеждане този модул често присъства, тъй като е изключително практичен и функционален. Поставен заедно с големите артикули гардероб и легло той балансира обстановката и прави цялостното обзавеждане по красиво и елегантно. Скринът разполага с няколко чекмеджета, в които да подреждате лични вещи и тънки дрехи, а върху плота му може да разположите телевизор или козметиката си.