Кои модели пейки биха паснали на вашите външни площи?

Градинска пейка

Елегантното обзаведено дворно местенце наистина би подействало на вашите нужди да отпочинете сред природата и да възстановите силите си. Красиви и много интересни са моделите пейки за градината от Мебели Арена. На практика това, което избират потребителите от този раздел с изделия са компактни, практични и здрави елементи, които се казват изключително функционални за организирането на различни пространства. Що се отнася до създаването на приятна и уютна зона днес ще ви представим два много популярни и интересни модела, които не само се характеризират с невероятната си стабилност и устойчивост, но определено ще ви спечелят и с ниската си оферта.

Луксозна градинска пейка Лаундж легло Скай

Със сигурност и вие сте привлечени от лукса, който излъчва този модел. Силно впечатление правят онези детайли, които създават една безпрецедентна и стилно оформена зона за релаксация. Предложението е едно от актуалните, от които можете да се възползвате от гледна точка на това да можете да реализирате своите проекти за неповторимо, изискано и многофункционално оборудване на зоните на открито.

Основните детайли, с които е необходимо да се запознаете са:

  • Размери 200/80/200 см;
  • Метална здрава конструкция, прахово боядисана;
  • Тапицерия от здрава и влагоустойчива дамаска;
  • Функционалност, позволяваща да използвате пейката и като легло;
  • Удобен сенник, който пести от покупка на чадър за осигуряване на слънцезащита;
  • Удобни възглавници за оптимална мекота и комфорт.

Определено има защо да се влюбите в това невероятно съоръжение. Когато искате да обзаведете с нестандартна пейка то ето, че срещу 833 лева можете да си гарантирате невероятен комфорт и стил, в който да се насладите на хубавото време.

Градинска пейка Abbey

пейка

Ако бюджета е ограничен, но въпреки това искате да се възползвате от онези творчески предложения, които наистина впечатляват със своята визия и стил определено модела Abbey има с какво да провокира вниманието ви. Продукта можете да получите само срещу сумата от 225 лева. Освен това за да оборудвате и обзаведете красив външен кът няма защо да се притеснявате за качеството на евтиното изделие.

Градинската пейка е изработена от иглолистна дървесина и е обработена срещу насекоми и други климатични въздействия, които биха могли да увредят материала. Практична и елегантна тази пейка ще ви гарантира удобството, което търсите. Тя е лека и това ще ви позволи да я местите там където желаете да я използвате.

Елегантния цвят орех е приспособим във всякакви пространства, а компактните размери позволяват на седалката да се настанят до три лица. Високо качество на символична цена – ето това ще си гарантирате с избора на модела Abbey от сайта на магазин АРЕНА.