Как да спим пълноценно и достатъчно дълго

спокоен сън

Дълготрайността на съня има отношение не само към дневния тонус, но и подмладяващия ефект върху кожата ни. Правилото за непробуден осем часов сън е сред основните съвети, които дерматолози и специалисти по красота дават на своите клиенти. Ако се замислите ще установите, че по-малкото като количество сън може а доведе до подпухналост, торбички по лицето, сини кръгове около очите. Дори най-скъпата козметика трудно ще прикрие следите от умората, която изпитвате. И въпросът е как да подобрим качеството на съня и да направим почивката си наистина пълноценна и разкрасяваща?

Леглото – подобрете неговия комфорт

топ матрак

Основното място, в което се потапяме за да поспим е кревата. Избора на голямо легло е част от комфорта, който ще изпитаме, но пък матрака е този, който ще ни гали през цялата нощ и ще ни носи насладата, която търсим. но с времето и ползването е напълно естествено матрака да загуби част от своите добри показатели. За нов сега няма пари, а съня е важен за да бъдем красиви и продуктивни на работното си място. Какво е решението? Подобрението на леглото и обновяването на качествата на матрака можете и вие да направите с продуктите от каталога на МебелиАрена тук https://www.mebeliarena.bg/топ-матраци. Топ матраците придобиха изненадваща популярност през последните няколко години. Те се превърнаха в основно средство за повишаване на комфорта и грижа за дълготраен и спокоен сън. Така, че с основание можете да помислите за такава покупка.

Едни от най- явните качества на топ матраците са в това, че:

  • Придават на леглото нов облик и височина;
  • С минимална инвестиция се грижат за пълноценната ни почивка;
  • Може да бъде поставен навсякъде, където се нуждаем от повече мекота – върху поизносения вече основен матрак, за игра на децата на пода, за разтегателния диван, когато сме на къмпинг.

Това прави топ матрака незаменим аксесоар, който за малко пари ни носи толкова щастие, а да не забравяме, че дълготрайния сън е този, който ще се погрижи и за нашата свежа кожа и отпочинал вид.