Плюсове и минуси при използване на еднолицев матрак

матрак

В своя каталог от мебелни решения платформата Арена представя на клиентите си богат асортимент от матраци. Един от главните въпроси, които вълнуват клиентите е този, който е свързан именно с решението да се избере еднолицев или двулицев матрак. За да се гарантира пълноценен сън и почивка е необходимо клиента да се води от собствените си предпочитания за твърдост, комфорт както и вложени средства. Дали защото е по-бюджетен вариант, но закупен от Арена еднолицев матрак бележи ръст през последните шест месеца. Не става въпрос само за това, че българина е обеднял, а е факт, че и самите еднолицеви модели, които се предлагат на пазара са доста по-подобрени и с удължен гаранционен срок.

Няколко причини да инвестирате в еднолицев

Да, цената е доста интересна и примамлива, а и промо акциите, които магазин Арена предлага на своите клиенти са не по-малко впечатляващи и провокативни. Цената обаче не е единствения компонент, който би ви стимулирал да инвестирате в него. Има ред други причини, които нареждат еднолицевите модели на водещи позиции по продажби.

Приоритетни според клиентите са:

  • Многообразието от размери и височини при еднолицевите матраци;
  • Възможност за избор на пълнеж, който да осигури приятна и здравословна почивка и сън;
  • Функционалност и опционално сваляне на калъфа за да бъде изпран;
  • Удължена гаранция за качество.

Независимо, че се използва само едната им страна еднолицевите модели са проектирани така, че да не се износват прекалено бързо. При производството си те преминават през редица изпитания, които дават на клиента увереност, че независимо от тяхното телосложение и фигура ще се погрижат за възстановяване на силите на тялото.

Някои негативи на фокус

Еднолицев матрак

Важно е преди да закупите еднолицев матрак да се запознаете с неговите отрицателни качества. Когато човек е наясно с двете страни – положителната и отрицателната, може да направи по-правилен и ефективен избор за себе си. Така, че за да бъдат оптимално отговорни към своите клиенти от магазин Арена споделят и следните негативи, които са типични за матраците с едно лице:

  • Не могат да бъдат обръщани т.е. имат само една страна, а не лятна и зимна като при двулицевите;
  • Рамката не винаги позволява добра проветривост на матрака и в даден момент той може да ви се стори прекалено влажен;
  • Трудно се транспортират, тъй като подматрачната вградена рамка не позволява да бъде навит на руло.

Изяснете си плюсовете и минусите за продукта преди да изберете и поръчате от магазин Арена. Така ще можете да сте сигурни, че сте взели оптимално правилно решение.