Съвети от Техно Микс при избор на пералня

Евтини перални от Техно Микс

Щастливци сме, че живеем във времена, когато можем да извършваме всичките си домакински задължения с лекота, в това число и прането на дрехи. Съвременни електроуреди, като пералните, са напълно автоматизирани, което прави управлението им лесно като детска игра. Само с натискането на един бутон задействаме зададената от нас програма, а не след дълго се сдобиваме с чисто и ухаещо на свежест пране! 

Как да изберем автоматична пералня, съветват от Tehnomix.bg

Каталогът с предложения за този вид уред е супер разнообразен, разказват от онлайн магазин Tehnomix.bg. Производители на перални с пълен набор от функции има много, като могат да се открият както по-обикновени, така и луксозни модели с перфектно качество. Как обаче да изберем подходящата за нас машина. Ето какво съветват експертите: 

  • обърнете внимание на класовете енергийна ефективност – A (отлично), B (добро), C (приемливо), D (стандартно), E (задоволително), F (лошо), G (много лошо). От тази буква зависи нивото на енергоспестяване, която би могла да бъде постигната. Цената също зависи пряко от този показател;
  • вид зареждане на пералнята – то може да бъде горно или долно (предно). И двата варианта са хубави, като основното в случая е търсената практичност и предпочитанията откъм размер за уреда; 
  • принцип на работа – бъдещата ви пералня може да бъде и сушилня (комбиниран модел). Подобна функция е изключително полезна за семейства с деца, при които количеството пране всеки ден е винаги голямо;
  • марка – производителят на перящата техника е показател за качеството, което бихме могли да очакваме. Марки като Bosch, Gorenje, Samsung, Miele и AEG са чудесен избор, от който трудно бихме могли да останем разочаровани. 

Пералната машина е пръв помощник на всяка домакиня. Нейното отсъствие би породило сериозни затруднения в битов план, които да влошат и качеството ни на живот. Изберете модел с оптимални възможности и си осигурете пълен набор удобства у дома. 

Можем ли да купим уреда на лизинг 

Покупката на домакинска техника на изплащане е все по-предпочитана опция сред потребителите. Този метод ни носи облекчение във финансов план, защото не се налага да даваме наведнъж цялата сума за нова пералня – нещо, което е непосилно за голям брой хора. За да се сдобием с нова, качествена техника е необходима немалка сума пари дори и да сме попаднали на сравнително евтини предложения, изгодни промоции и специални клиентски отстъпки. Лизингът ни дава възможност да обновим оборудването, избягвайки финансовите сътресения.