Какви холни маси ни представят съвременните магазини за мебели

Мебелните магазини се съревновават да предлагат на клиентите си нови, интересни и все по-нестандартни решения, с които да бъдат обзаведени жилищата ни. Само се замислете колко много видове холни маси се предлагат в търговската мрежа и ако ви предстои да закупите такъв мебелен елемент на какво ще се наложи да се подложите за да се запознаете с този богат арсенал от идеи. За да ви спестим време и енергия днес ви каним в https://www.mebeliarena.bg/маси/холни-маси като идеята ни е да се запознаете с видовете и така да прецените кой от моделите би бил приложим във вашия хол.

Видове холни маси

Ако си мислите, че масите за хол се делят на малки  и големи то грешите. Над 500 модела съвременни холни маси ни представят в своя онлайн каталог от Мебели Арена, което е впечатляващо за мебел, която всъщност повечето хора използват като декоративен елемент в домовете си. За да селектирате правилната ще ви срещне с основните видове масички, които са подходящи за хол:

Холна маса FREZYA
  • Маси според размера и формата

Със сигурност геометрията в един хол е важно да се спази. Обърнете внимание но елементите от интериора и изберете подходящата – елипсовидна, кръгла, правоъгълна, квадратна, нестандартна. Размера и важно да определите така, че масата да бъде отличаваща се, но не и прекалено завладяваща площта;

  • Според екстрите

Независимо, че е просто мини холна масичка то имайте предвид, че има модели с чекмеджета, ниши, с разтегателни или повдигащи се механизми, които ще могат да ви осигурят повече удобство;

  • Според материалите

Естествена дървесина, метал, ПВЦ, ПДЧ, МДФ, стъкло и много други. Вариантите тук е добре да съобразите с използваните за производството на останалите мебели.

Мебели Арена ще ви изумят с интересни варианти за холни маси, които биха превърнали и вашия хол в приятно местенце за отдих и приятни емоции.