Грешки при обзавеждането на малката спалня

Според изследванията, човек прекарва една трета от живота си в леглото, това време основно е за възстановяване и сън, но също така може да добавим, гледането на телевизия, четенето на книга или просто почивката. Когато обзавеждате спалнята си е хубаво да следвате вашите собствени изисквания и желания, това е единственият начин да се чувствате добре в нея. Ако разгледате спалните комплекти от venus, ще се убедите, че изборът е достатъчно разнообразен и всеки би избрал правилният комплект за себе си.

"Венус.бг"

Има обаче някои грешки в обзавеждането на спалнята, които е добре да избегнем. Подходящият цвят е едно голямо предизвикателство, помещението в което спим и си почиваме, трябва да бъде в нежни и успокояващи цветове. Не залагайте на ярки, тъй като те ви напрягат подсъзнателно, меките тонове са по-подходящи, като светло зелено, светло синьо и меко сиво. Нежно розовия цвят, стана доста актуален напоследък.

Спален комплект от venus вариант подходящ за малка стая:

  • Спален комплект Мелани 2 – Лино канова/Колониален дъб

Прекрасен  модел при който, леглото е с повдигащ механизъм, това ви дава едно голямо пространство за съхранение на вещи. Гардероб с огледало, което отваря пространството и две нощни шкафчета. Тази комбинация от мебели, ще бъде напълно достатъчна, да се чувствате спокойни във спалнята си. Цветовата комбинация, също е сполучлива. Тя би хармонирала с доста богата гама от цветове.

Когато обзавеждате дома си, задължително трябва да се съобразите с размерите му. Мерете многократно, тъй като една грешка, може да ви коства доста проблеми. Дори да обичате големите и широки легла не прекалявайте, ако стаята ви е по-малка едно голямо легло няма да остави достатъчно пространство, където да поставите останалите мебели от спалния комплект venus. Дори винаги да сте искали спалня пълна с всички най-необходими мебели, не се подвеждайте, защото понякога представите могат да попречат да реализирате най-оптималния вариант.