Голямата трапезна маса – виноги в готовност за посрещане на гости

Българина по природа е гостоприемен, а това предполага, че винаги е в готовност да сподели трапезата си със своите приятели и близки. Днес ще ви разкажем как да си изберете голяма трапезна маса, а и да оставите достатъчно свободна площ, която е нужна за преминаване. Хем голяма… ама не съвсем. Точно така, предложенията днес идват от магазин Венус за трапезни маси големи, които сами можете да трансформирате до избрания размер.

Видове големи маси

Трапезарията следва да бъде максимално удобна и комфортна, независимо от това колко човека ще я ползват. А масата е винаги обилно отрупана с любимите ястия на вашите близки. Така, че как да си изберете идеалната мебел, която не само да стои перфектно в интериора, но и да може да побере онова, което желаете да сервирате?

трапезария

Списъка с многообразни продукти от Венус ни показва една невероятна идилия, защото тук разполагате с:

  • Овални маси с разтегателен механизъм, който увеличава с още 1/3 големината на плота;
  • Правоъгълни маси, които могат до два пъти за увеличат своя размер;
  • Квадратни маси, които са толкова невероятни, че могат да увеличат размера на плота до този на банкетна ресторантска маса.

Изключително удобни и функционални са тези големи трапезни маси, защото всъщност с тях се изключва възможността непрекъснато да бъдат в най-големия си размер. Логично е, когато сте сами да се нуждаете от по-малко пространство и ето, че лесно масата придобива първоначалните си неразпънати размери.

Безспорно идеята да имате не само голяма, но и малка маса е доста приемлива. Ако очаквате гости уголемявате плота, а при положение, че сте само хората от домакинството масата е прибрана и не заема толкова много място. С такава мебел сте винаги в готовност да посрещнете дори гости, които не очаквате да ви посетят. Така ще избегнете неудобството да ги храните на смени, а настроените ще бъде на максимално обороти.