Защо големината на офис бюрото е от определящо значение

Малко хора знаят, че неправилно избраното бюро – било то за ученик или възрастен, оказва влияние на здравето на опорно-двигателната система. Основната причина са неправилно подбраните размери на мебелите, които пряко влияят върху лекотата с която ги използваме. Купете голямо бюро от мебелен магазин Венус и си гарантирайте удобство и комфорт във всеки един момент от неговата експлоатация. Важен критерий, който влияе върху размер на бюрото е неговата функционалност. Ако за малък ученик избираме компактна мебел, то за работещ служител или студент е по-подходящо голямото бюро.

Практичност и функционалност на голямото бюро

В повечето случаи бюрото се комбинира с компютър, което оказва влияние върху размера на избрания модел. Функционалните ъглови дизайни са много популярни в онлайн магазин Венус. Те са достатъчно обемни и позволяват удобно да поставите всички необходими пособия, нужни във вашата работа, включително и компютъра. Ширината на едно голямо бюро започва от 120 – 160 см. Не пропускайте възможността да изберете модел, който ви предоставя достатъчно голям плот. Това най-добре го знаят хората работещи с множество документи и папки. Добре организираното работно място ви дава спокойствие и радва окото. За да бъде по функционално голямото бюро, трябва да се допълни с различни чекмеджета, рафтове и стелажи.

Бюро

Бюро за офис Гранд модул 38 препоръчвано от Венус:

  • Моделът разполага с голяма допълнителна работна площ;
  • Налични са три ниши и две чекмеджета;
  • Предлага се в два варианта ляв и десен;
  • Цветовете са елегантна комбинация от тъмна сонома и венге.

Спокойно може да отбележим – значителното предимство на голямото бюро в ъглова форма. Това е най-оптималния начин за пестене на място, тъй като разполагате с две отделни зони – за техника и компютър и за документи. Когато избирате работна мебел бихте могли да регулирате височината посредством ергономичен офис стол с повдигаща се седалка. Магазин Венус ви очаква!