Да изберем ли нов двулицев матрак за спалнята

двулицев матрак

Има определени покупки за дома ни, които трябва да бъдат направени навреме, ако не искаме да изпитаме различни здравословни проблеми. Става въпрос за матрака на който спим, и от когото очакваме комфорт и удобство всяка вечер. Ако той се е износил с времето е възможно да се получат неприятни пропадания, които да влошат качеството ни на сън. Виж тук в каталога на Venus.bg различни модели, които се отличават с детайлна и висококачествена изработка. Изборът трябва да бъде направен внимателно и след като сме преценили всички аспекти на въпроса.

Какви са плюсовете на модерните двулицеви матраци

Инвестирайки в нещо подобно, всеки от нас се надява да може да го използва достатъчно дълго. Вижте тук подробности за различните модели. За разлика от еднолицевите, двулицевите дават възможност да бъдат използвани доста дълго, тъй като могат да се завъртат от всичките си страни. Разгледайте каталога и вижте тук всички артикулите. След като периодично ги обръщате ще им дадете възможност да се износват много по-равномерно и бавно, а това със сигурност удължава техния живот. Има двулицеви матраци, които предлагат лятна и зимна страна. Вижте тук подробности и за тази опция. Това е много удобно, тъй като през различните сезони се нуждаем от различен тип усещания.

Дамаската от памук абсорбира влагата и създава търсения комфорт. От зимната страна е възможно да бъде вложена вълна, която чудесно задържа топлината. При тези модели може да изберете голям размер с различна степен на твърдост от двете страни, ако с вашия партньор имате различни предпочитания. Вижте тук подробности за актуалните предложения. Venus.bg препоръчва – Двулицев матрак Flex Fit:

матрак

  • двулицев модел „Flex Fit“ е с ядро от пяна с еластични свойства и Body Care пяна, които ще Ви осигурят необходимото удобство за една пълноценна почивка;
  • „Flex Fit“ притежава технологията двустранно усещане едната му страна е по-мека, а другата по-твърда;
  • използван е ефектът на въздушната възглавница, за оптимизиране на въздушния поток във всички профили;
  • моделът е със специални канали, осигуряващи проветрение и разпределяне на напрежението.

Отворете каталога и вижте тук още подробности за този и други модели двулицеви матраци.

Защо да изберем продукт като топ матракът

Когато нямаме възможност да инвестираме с нов матрак е добре да поръчаме така нареченият топ. Той  коригира неравностите и предлага качествена почивка и сън за една по-скромна сума. Артикулът може да бъде използван и когато пътуваме или пък искаме да направим дивана по-удобен и комфортен за спане. Изключително компактен и лесен за пренасяне продукт, който е добре да притежаваме, защото ще ни бъде от полза в различни ситуации. Вижте тук различните модели.