Как да направим изкуствена вагина в домашни условия?

Когато става въпрос за самозадоволяване, е добре да уточним, че професионалните секс играчки няма как да бъдат достигнати по качество и дизайн, както и по редица други характеристики. Понякога обаче обстоятелствата не ни позволяват да се сдобием с подходяща такава, а собствената ни ръка вече не ни е достатъчна. Цената на ръчно направените модели е много по-ниска, поради което често са предпочитани.

Именно в тези случаи можете да опитате да направите желаното устройство със собствените си ръце. Това умение ще бъде полезно за тези, които са далеч от дома без сексуален партньор или подходяща играчка, както и за тези, които просто са уморени да си доставят удоволствие единствено чрез ръката си.

Няколко съвета преди направата на изкуствена вагина

Когато говорим за създаването на изкуствени вагини, има няколко важни неща, които трябва да знаете:

  • По-добре е да използвате лубрикант с добро качество, защото в противен случай усещанията няма да са достатъчно добри;
  • За няколко от изкуствените вагини, които ще откриете в този текст, е важно да се запасите с латексови ръкавици. Можете да ги изберете по ваш вкус, но гледайте да са достатъчно здрави и меки. Зъболекарските модели са най-подходящи;
  • Ако нямате ръкавици, можете да използвате и голям презерватив. В някои случаи той ще позволи по-дълбоко проникване в новата ви изкуствена вагина.

След като вече знаем основните правила при направата на изкуствена вагина, нека преминем към съществената част.

7 начина да си направите изкуствена вагина у дома

Нека разгледаме по-подробно начините за направа на изкуствена вагина, и предметите, които можем да използваме за целта:

  1. Хавлиен мастурбатор вариант 1 – за да си направите такава помощна играчка, ще ви трябват само три предмета от ежедневната употреба. Това са малка кърпа, гумена ръкавица и ластик. Сгънете кърпата няколко пъти, така че да получите доста тясна лента от плат. След това поставете ръкавицата на един от тесните краища, като пръстите ѝ трябва да са върху кърпата, а частта за китката върху нея. Сгънете кърпата наполовина, така че тя да остане между двата края. Остана само да издърпате стърчащия ѝ край върху сгънатите заедно ръбове на кърпата, закрепвайки ги заедно с ластик. 
  2. Хавлиен мастурбатор вариант 2 – хавлията е не само един от най-основните начини да си направите изкуствена вагина у дома, но също така има най-малко два различни начина за създаването му. За втория метод може да ви е необходима и тубичка с паста за зъби или друг предмет с подобна форма, за да създадете дупка с необходимия обем. Когато избирате вещ, която да ползвате, се ръководете от размера на пениса си в еректирало състояние, защото ако дупката в кърпата е прекалено стегната, може да имате затруднения с използването ѝ. Първо, сгънете кърпата наполовина, така че да остане дълга, и навийте едната страна нагоре до средата. След това поставете тубата с паста за зъби (или друг предмет, който сте избрали) в ръкавицата и я поставете върху кърпата, така че краят ѝ да виси надолу, както при вариант 1. Сега остана само да навиете кърпата около нея с пастата на руло, да пристегнете с ластици и да извадите ненужният предмет. След това добавете лубрикант в дупката и се насладете на чисто новата ви изкуствена вагина.
  3. Чорап – този вариант е един от най-лесните за изпълнение. Необходими са ви само три чифта чорапи, гумена ръкавица и 2 ластика. Изкуствената вагина от чорап има по-мека текстура от кърпата и се регулира много по-лесно. Първата стъпка е да вземете 2 чифта чорапи сгънати на купчинка и да ги поставите един до друг с обърнати нагоре пръсти. Поставете ръкавицата върху единият чифт, така че отвора да виси надолу. Направете сандвич, като поставите втория чифт върху първия. Ръкавицата трябва да бъде притисната между двата чифта. След това увийте краят ѝ около краищата на чорапите, като ги закрепите плътно един до друг. С третия чифт чорапи трябва да увиете другите два напречно. С него можете да регулирате плътността на новото ви устройство. Накрая закрепете всичко с гумени ленти, добавете малко лубрикант и действайте.
  4. Мастурбатор от тоалетна хартия – Ако си мислите, че нищо не може да бъде по-лесно от домашен мастурбатор с чорап, то трябва да знаете, че грешите. За направите изкуствена вагина от тоалетна хартия, всичко, от което имате нужда, е тоалетна хартия и гумена ръкавица. Освен че е удобна опция, ако бързате, то и изключително лесно се приспособява към вашия размер. Ако искате да направите дупката по-голяма, просто махнете част от центъра на ролката. Мекотата ще зависи единствено от вида хартия, който сте избрали. Отстранете сърцевината от ролката, поставете ръкавицата в дупката и издърпайте краищата ѝ, така че дупката да стане по тясна.
  5. Гъбен мастурбатор – звучи просто, но всъщност тази изкуствена вагина изисква малко повече материали. Това, което трябва да имате, е празна кутия от чипс, (тези, които са тип конус), или друг предмет с подобна форма, 2-4 кухненски гъби, които да не са твърде големи, за да ги поберете в конуса, и отново гумена ръкавица. Ако дупката е по-тясна, можете да замените латексовата ръкавица с презерватив XL. Най-важното е да подберете достатъчно меки гъби, тъй като в противен случай ще изпитате дискомфорт, а не удоволствие. Поставете гъбите във формата, така че да покрият стените ѝ. В средата поставете презерватива, и закрепете добре краищата му за кутията.
  6. Балон – това е един от най-необичайните начини за направата на изкуствена вагина. Тук ще имате нужда от доста широк съд, 4 малки балона, тиксо и отново любимата гумена ръкавица. Усещанията при този тип мастурбатор са много по-необичайни в сравнение с останалите изброени, но не можете да разчитате на дълбоко проникване. Надуйте четирите балона, така че да се съберат свободно в избраният от вас съд. Залепете ги за стените на контейнера. Поставете пръстите на ръкавицата в дупката и внимателно издърпайте отвора ѝ над ръбовете на съда. От тук нататък вече знаете какво да правите.
  7. Желиран мастурбатор – този метод е може би най-трудният от всички и е по-подходящ за ентусиасти, които искат да опитат всичко, отколкото за тези, които просто търсят бърз начин да се задоволят. Ще ви трябват нишесте, чаша, пръчка с приблизителен размер колкото пениса ви в еректирало състояние, микровълнова печка и хладилник. Изсипете 100 г нишесте в дълга и тясна чаша. Добавете 100 мл вода, разбъркайте добре и добавете още 100 мл. Поставете получената смес в микровълновата за 30 секунди. Забодете пръчката в центъра на получената конструкция (не прекалено дълбоко) и оставете в хладилник за около 40 минути. След като сместа замръзне, извадете пръчката, добавете лубрикант и се насладете.

Не забравяйте, че който и начин да изберете, е много важно да спазвате хигиена, както и да използвате нужното количество смазка. 

Полезна ли е мастурбацията?

От онлайн магазин Клеопатра напомнят, че мастурбацията е процес, възприеман от обществото двусмислено. Тя обаче носи множество ползи. Полезна е както за физическото, така и за психическото здраве. Позволява ви да освободите напрежението и е чудесен начин да изследвате собствената си сексуалност. В крайна сметка направата на изкуствена вагина в домашни условия, може да доведе до напълно нови и неизпитвани усещания и емоции, така че не се притеснявайте да опитате.