Как да открием перфектния диван за хола

диван двойка

Щом искаме да променим интериора в дома си най-добре да започнем от хола, който все пак е събирателна зона за цялото семейство. Интериорът трябва да бъде достатъчно уютен и функционален, за да се чувства всеки член на домакинството добре и да прекарва спокойно свободното си време. Стилът и красотата е препоръчително да властват, тъй като тук каним гости и близки. Съвременните дивани венус се открояват с множество механизми, интересен дизайн и качествена изработка. Изберете подобна мебел и обстановката ще се промени коренно към по-добро.

Кои са ключовите стъпки за избор на диван

Ако искате бързо и успешно да направите интериора по-функционален и стилен е препоръчително да следвате определени критерии за избор на диван. Като начало измерете свободното пространство където смятате да поставите меката мебел. Диваните са различни размери и форми което ви дава по-голям шанс да намерите подходяща разновидност за вашия дом. Съчетайте цвета и стила с елементите които вече имате. Така много по добре ще организирате дневната зона. Поръчайте мебел която има допълнителни механизми, за да можете при необходимост да разтягате дивана. Венус представя един от моделите в каталога си. Холен ъгъл Калифорния с два подлакътника – функция сън и две ракли:

диван калифорния

  • Калифорния“ представлява холов ъгъл, оборудван с функция сън тип клик-клак механизъм, която лесно може да го превърне в две удобни легла;
  • Две ракли за багаж под седалките;
  • Моделът се изработва в дамаска или кожа с избор на цвят;
  • Стилна и практична мебел която може да направи жилището ви модерно и удобно.

Много удобно е да изберете модел с лежанка, защото тези видове предлагат много повече комфорт и най-вече търсения уют. Мебел с такъв дизайн по-лесно се вписва в помещението и обособява перфектен кът за почивка.

Нужен ли е разтегателен механизъм

Щом имаме възможност да използваме мебелите по повече от един начин е препоръчително да се възползваме. Различните дивани са снабдени с механизми за разтягане които ви позволяват да използвате меката мебел като комфортна спалня. В случай, че живеете в по-малко жилище или на квартира това е чудесната възможност да спестите пространство и в същото време да бъдете максимално удобно настанени. Подобна мебел може да се използва и когато имаме гости и се налага да ги настаним за през нощта. Под седалките използвате и голяма ракла за багаж. С една покупка получавате много и различни функции незаменими в ежедневието. Разгледайте огромното разнообразие от варианти на дивани и канапета в каталога на интернет магазина и изберете дизайн според своя вкус.