Дамски блузи с дълъг ръкав – колко често си купувате такива

Дамския гардероб разполага с множество решения като едни от тях са подходящи за разходка, а други за служебни ангажименти. Перфектната визия се поддържа с облекло, което задължително трябва да бъде съобразено със ситуацията и повода. А отваряйки гардероба забелязваме разнообразие от дамски блузи с дълъг ръкав, къс ръкав, поли, дънки, къси панталони. Които са универсалните решения, които можете да използвате както на работното си място така и по време на разходка. Дамските блузи са универсални дрешки, които се предлагат в многообразни варианти – с дълъг или къс ръкав, прилепнали или тип суитшърт. Въпрос на индивидуален стил както и желание за удобство – така всъщност дамите избират тези свои облекла.

Колко често дамите си купуват блузи

Знаете ли, че това са едни от най-подменяните дамски дрехи. Обикновено една блуза е със срок на експлоатация от 6-7 месеца, което говори за нейната сезонност. Факт е, че в началото на есенния сезон задължително правим анализ на наличните блузи с дълъг ръкав и голяма част от тях отиват за рециклиране. Не само защото модата има с какво ново да ни изненада, но и то гледна точка на това,  че от екстремното експлоатиране и пране материите са изгубили част от своите естетични качества. И именно поради това, че на пазара се предлагат:

блуза
  • По-модерни;
  • Красиви и елегантни;
  • Удобни;
  • Изгодни дамски блузи с дълъг ръкав.

Ето ви напълно логични аргументи да подмените износените с нови. А когато настъпи момента, в който се купува такъв вид облекло то на първо място стоят няколко важни въпроса, които ся пряко свързани с това дали ще бъдат удовлетворени критериите на дамите спрямо:

  • С каква долна част може да се съчетае блузата – панталон, дънки, пола?
  • Каква да бъде материята – трикотаж, лен, памук, по-ефирен плат?
  • Каква да бъде кройката – по тялото, леко свободна, тип туника, тип риза, боди?
  • Какъв е бюджета, който да отделите за нова блуза?

Ще кажете – просто една блуза. Но не каква да е, а именно дамска, защото точно тук идва и високата взискателност на дамите да получат онези интересни и иновативни модни решения, с които възможностите да изглеждат перфектно са все повече.

А доброто самочувствие със сигурност би зависило от това каква е дамската блуза – дали е удобна, дали ви стои добре и дали се съчетава с любимата ви пола. Възможностите са много и в зависимост дали предпочитате едноцветни, с щампи, в комбинация с дантела, с буфан ръкав или други можете да се потопите в морето от стилни и изгодни предложения на магазин napudreni.com.