По какви правила да изберем точните ъглови легла?

легла

Ако искате да оформите хубава и функционална зона за сън ви препоръчваме, качествените ъглови легла 90/200 от Венус. Те имат многобройни предимства пред други модели, затова и с годините остават все така актуални. Разгледайте офертите в каталога на магазина и преценете кой дизайн ви допада най-много и ще подхожда на интериора на жилището. Има значение дали купувате мебелите за детска, гостна, спалня или за студентско общежитие. Производителите представят многообразни цветови комбинации, както и мебели с различни екстри и възможности.

Как бързо и безпроблемно да открием подходящи ъглови легла?

Ако ви предстои подобна покупка винаги трябва да се съобрази с това, къде точно ще използвате ъгловите легла. Според тяхната функция може да вземете по семпли и минималистични, от които очаквате най-вече комфорт по време на сън. Понеже много хора купуват ъглови легла за детската стая, тук ви съветваме да заложите на красивия и привлекателен дизайн. Децата се впечатляват от визията на мебелите, затова може да изберете модерни цветове, които ще им допаднат.

Всички актуални ъглови легла притежават различни удобства под формата на място за съхранение. Между двата модула е инсталирана голяма ракла, в която да подреждате завивки, одеяла и спално бельо. В основата на самата мебел е възможно да има чекмеджета или повдигащ амортисьор на матрака. По този начин използвате достатъчно голямото пространство за съхранение на вещи, дрехи и други неща. Ъгловите легла се отличават със своята качествена изработка, но винаги четете характеристиките им, за да разберете как са направени. Те могат да се изработят от естествена дървесина MDF и ПДЧ плоскости. Разгледайте един от харесваните модели в каталога на Венус. Ъглови легла с матраци 82/190 см. Лео 7 – Бял гланц:

ъглови легла
  • комплект мебели „Лео 7“ разполагат с изчистен дизайн, табли и ракла с предно отваряне;
  • в цената са включени еднолицеви пружинни матраци „Даная“ с размери: 82/190 см;
  • има повдигащи механизми, които позволяват да използвате подматрачното пространство;
  • изработват се от висококачествено ПДЧ 16 мм.

Много добро предложение за интериора на съвременната детска стая. Обзавеждането ще предостави на малчуганите истински комфорт и много други удобства.

Как да съчетаем новите мебели с обстановката у дома?

Подобна покупка ще направи интериора по-различен и ще обнови атмосферата. Важно е мебелите да се комбинират красиво помежду си, затова винаги следете за стила в който са изработени. Търсете хармония между артикулите както цветова, така и като материал на изработка. Щом различните видове мебели са съчетани хармонично, ще постигнете една много по-добра визия на стаята и с удоволствие ще прекарвате време в нея.