Как да се сдобием с бърз ипотечен заем

Никак не е лесно да разчитаме единствено и само на месечната си заплата. В повечето случаи ни се налага да търсим алтернативни варианти, с чиято помощ да успеем да покрием както всички сметки за комунални услуги, така и допълнителните разходи, свързани с покупката на храна, дрехи, обувки, козметика и др.

Някои от нас започват втора работа, за да са в състояние спокойно да издържат семействата си. Но не всеки има тази възможност, поради липсата на време, а и конкретни умения в много от случаите. Тук възниква и въпросът какво можем да направим, за да се сбогуваме с безпаричието лесно, бързо и без особени усилия? Останете с нас и ще разберете!

Бързите кредити като спасение в трудни финансови времена

Пари, Пари Кула, Монета, Евро, Евромонети
монети

Много от нас се чудят дали да прибягнат до бързите заеми, когато портфейлът е тотално празен, а до заплата остава много време… Голям процент от хората гледат на този вид кредити доста скептично, тъй като на всекиго е ясно, че лихвите не са никак малки, а и в много от случаите ставаме жертви на поредната финансова измама. В този ред на мисли, няма как да не се запитаме към коя фирма да се насочим, за да останем напълно доволни от взетият от нас бърз ипотечен заем, и да се възползваме ли изобщо от него? Добър въпрос, отговора на който ще намерите в следващите редове!

Бързите кредити са много популярни през последните години, тъй като кандидатстването по тях, също както и одобрението за кандидат-кредитополучателите настъпват изключително бързо. Много по-бързо от който и да е банков заем… За онези, които спешно се нуждаят от финансова инжекция и които не желаят да чакат нито ден, бързият ипотечен заем от Finstart ще им даде възможността да се спасят от липсата на средства, която е често срещано явление в наши дни…

Предназначение на бързите кредити

Всеки е изправен пред различни житейски ситуации, които трябва да разреши, като повечето от тях са свързани с финансите. Ако в момента се двоумите дали да се възползвате от бърз кредит срещу ипотека, можете спокойно да направите това, защото ползите за Вас ще са наистина много:

 • Подобряване на паричното Ви състояние;
 • Възможност за извършването на по-големи покупки;
 • Инвестиране в здравеопазване и образование;
 • Подобряване на кредитната си история;
 • Оборотни средства.

Причините да теглите подобен заем могат да са и много по-различни от гореизброените, като немалко хора решават да изберат този вариант, когато:

 • Планират да извършат жилищен ремонт;
 • Желаят да закупят ново обзавеждане;
 • Налице е нуждата от смяна на семейната кола;
 • Мечтаят да изживеят вълнуващо пътешествие.

Каква е процедурата по кандидатстване

Лесна, бърза и дори приятна! Лесна и бърза, защото няма да Ви се налага да попълвате купища документи, и приятна, защото дори няма да трябва да сменяте местоположението си, за да изпратим заявлението си. Не звучи ли просто страхотно? Всъщност, то наистина е такова!

Ако сте твърдо решени да заложите на бърз ипотечен заем, няма какво да си губите времето. Още сега подайте заявлението си онлайн, а най-късно до 24 часа ще получите и изготвеното за Вас становище. Без значение дали то ще гласи одобрение или отказ за кредит (много малко вероятно), ще се радвате на любезно отношение и бързо съдействие, особено ако сте се ориентирали към Finstart – кредитната фирма, за която всеки един клиент е важен.

Стъпките по кандидатстване за бърз ипотечен заем са следните:

 • Подаване на онлайн заявление;
 • Избор на сума;
 • Деклариране на земя или имот, които са Ваша собственост;
 • Получаване на обаждане от страна на консултант;
 • Изготвяне на становище;
 • Превеждане на сумата (при настъпило одобрение).

Това е всичко, което трябва да направите, за да се сдобиете с нужната Ви сума. Не е необходимо дори да доказвате доходи, или да се водите на постоянен трудов договор. С Finstart всяка една кризисна ситуация може да бъде разрешена. Доверете се на най-добрите в съвременното кредтитиране!